Vintage cap

Vintage cap

Als je nostalgisch bent naar een gouden tijdperk of je wilt opvallen met een originele en kleurrijke pet, dan heb je een vintage cap nodig! Als je de karakteristieke esthetiek van een bepaalde periode wilt overnemen en een hoed je net iets te ver gaat, zal je vast en zeker van onze retro baseball hats houden.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
  • € 24,00 - € 50,00

The vintage cap, an avant-garde trend

Fashion is an eternal reboot and what used to be mainstream is fading into oblivion. It later makes a comeback among the trendiest people looking to stand out from the crowd. At Headict, we respond to these trends to complete your outfits with vintage caps and retro snapbacks inspired by different eras and in different styles, so that all lovers of vintage can find something to their retro taste.


Great outdoors, baseball teams and other vintage caps

Grote gekleurde, geborduurde patches die de esthetiek van toeristische posters van een paar decennia geleden overnemen, zijn momenteel trendy. Zij worden opnieuw opgepikt door New Era in een vintage snapback hats serie die de beroemdste staten van de Verenigde Staten viert, maar ook door de Picture-collectie of de First Track serie van Headict die zich focust op de skioorden.

Bovendien zullen degenen die de Amerikaanse cultuur waarderen, vallen voor de speciale ”47 serie met de oude logo's van de beste Amerikaanse sportteams, of het nu gaat om honkbal, American Football of NBA basketbal.

De platte pet, retro bij uitstek

Zeg je vintage, dan zeg je platte petFlat caps zijn traditioneel in stijl en design. Het is een van die trends die om de paar jaar weer in de mode komt. Een retro flat cap past bij de garderobe van alle liefhebbers van een klassieke retrostijl, ongeacht je leeftijd of geslacht.  Als ze de juiste maat hebben, flatteren ze bijna elke gezichtsvorm en kunnen ze worden gestijld om te passen bij casual, informele en formele kleding

Vintage pet, een stijl die altijd up-to-date is

Of je nu kiest voor een op de jaren 80 geïnspireerde neon 5-panel vintage snapback, een Carhartt-model in ultra-gewassen katoenen canvas die je al jaren gedragen lijkt te hebben of een verstelbare trucker met een grote kleurrijke geborduurde patch die een Amerikaans landschap laat zien. Je zult zeker opvallen met een cap model van weleer. Vind de mooiste vintage caps online in de Headict hoedshop en maak mensen jaloers met een buitengewone, retro stijl!