Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Vintage cap

Als je nostalgisch bent naar een gouden tijdperk of je wilt opvallen met een originele en kleurrijke cap, dan heb je een vintage cap nodig! Als je de karakteristieke esthetiek van een bepaalde periode overneemt, zal je vast en zeker opvallen. Verder lezen

De vintage cap, een avant-garde trend

Mode is een eeuwige herstart en wat vroeger mainstream was, raakt in de vergetelheid en maakt later een comeback onder de meest trendy mensen die zich willen onderscheiden van de massa. Bij Headict spelen we in op deze trends om je outfits af te maken met vintage caps geïnspireerd door verschillende tijdperken en verschillende stijlen, zodat alle liefhebbers van vintage iets naar wils kunnen vinden.

Great outddord, honkbal teams en andere vintage caps

Grote gekleurde geborduurde patches die de esthetiek van toeristische posters van een paar decennia geleden overnemen, zijn momenteel trendy, worden opnieuw opgepikt door New Era in een serie die de beroemdste staten van de Verenigde Staten viert, maar ook door de Picture-collectie of de First Track serie van Headict die zich focust op de skioorden.

Bovendien zullen degenen die de Amerikaanse cultuur waarderen vallen voor de speciale ”47 serie met de oude logo's van de beste Amerikaanse sportteams, of het nu gaat om honkbal, American Football of basketbal.

Vintage, een stijl die altijd up-to-date is

Of je nu kiest voor een op de jaren 80 geïnspireerd neon 5-paneel, een Carhartt-model in ultragewassen katoenen canvas dat je altijd lijkt gedragen te hebben of een trucker met een grote kleurrijke geborduurde patch die een Amerikaans landschap afbeelt. Je zult zeker opvallen met een vintage cap. Vind de mooiste bij Headict en maak mensen jaloers met een buitengewone stijl!

A
Sluitenk