A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Modissima

Achter Modissima zitten trendy producten, vaak gemaakt in Frankrijk of Italië, met mooie materialen die geselecteerd zijn vanwege hun comfort. Altijd op zoek naar de laatste nieuwigheden, biedtModissima u de accessoires waar u van droomt aan tegen zachte prijzen, om de laatste hand te leggen aan uw outfits.Verder lezen

Beret, hoed, pet, het plezier van diversiteit

Met Modissima hoeft u niet te kiezen, er zijn allemaal modieuze accessoires verkrijgbaar met een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu droomt van een docker muts, een vintage baret of een marine pet, u vindt ze in de Modissima hoeden selectie op Headict. Elk seizoen worden de nieuwste trends aangenomen door het Franse merk om u een zo’n groot mogelijk plezier te doen. Headict kiest voor u de mooiste modellen in de referentiekleuren, waaronder gevlekt grijs, kameel beige of klassiek marineblauw.

zie ook :

Zorgvuldige fabricage en uitgekiende materialen

Ongeacht de Italiaanse of Franse werkplaatsen, het merk Modissima gebruikt de beste natuurlijke materialen om u een groot comfort te bieden bij het dragen van de hoeden, baretten en andere petten. In de winter wordt wol gebruikt om u te beschermen tegen de elementen, een natuurlijk ademend en warm materiaal. Bescherm uzelf tegen de kou en zie er trendy uit zonder uw portemonnee te legen met de Modissima accessoires van Headict?!

A
Sluitenk