Blanco Caps

Pet Zonder Opdruk - Blanco Caps

Dat een cap een perfecte en stijlvolle manier is om een bad hair day te verbergen weten we natuurlijk al. En ook dat het nét dat beetje extra’s aan je look kan geven: een tikje nonchalance en sportiviteit. Ver over je ogen getrokken biedt de baseball cap zonder logo je een stukje anonimiteit als je even geen zin hebt om met iedereen te socialiseren. Om zo min mogelijk op te vallen kies je voor een blanco pet zonder opdruk. Kies een neutrale blanco pet met 5 of 6 panels in kleuren zoals zwart of grijs die je perfect met elke outfit kunt combineren.  
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
  • € 8,00 - € 55,00Gekleurde petten zonder logo

Caps en petten zonder logo zijn al jaren in het modebeeld te vinden. Ze komen in verschillende gradaties van soberheid maar zijn absoluut niet saai! Een blanco cap hoeft namelijk niet uit maar één kleur te bestaan. Je zult zien dat er in onze hoedshop voldoende petten zonder logo te vinden zijn met verschillende kleuren. Bij Headict vind je blanco petten van de beste kwaliteit in elk model onder de zon. Van fitted tot curved caps tot vissershoedjes. Je kunt bij ons ook terecht voor een zonneklep zonder logo. Soms is blanco en neutraal gewoon genoeg! Ook bij de grote merken in onze hoedshop vind je caps in neutrale kleuren zonder logo of met een logo dat doordat het ton-sur-ton is, niet heel erg opvalt. Ontdek bijvoorbeeld de black on black MLB of de basic blanco witte New Era Caps.

Zie ook:
Marine Cap
Army Cap
Hip Hop Cap
Platte Pet
Newsboy


Blanco Cap personaliseren

Dat wij bij Headict grote fans zijn van de caps zonder opdruk zal je niet verbazen! Want wij doen namelijk niks liever dan jouw pet personaliseren en de basic blanco pet is daarvoor het meest geschikt! Een blanco cap laten bedrukken met je logo is een promotionele must have als je een eigen bedrijf hebt. Gepersonaliseerde caps zijn ook heel geschikt als cadeau voor een vriend of vriendin: kies zijn of haar favoriete blanco pet zonder opdruk en personaliseer hem met een zelf ontworpen logo of slogan. Kies uit onze collectie stoere custom snapback hats of truckers voor coole dudes of dudettes. Een gepersonaliseerde dad hat is het perfecte cadeau voor.. precies: je vader, oom of buurman! En wat dacht je van customized caps voor kids? We hebben voor elk wat wils en kunnen iedereen voorzien van zijn of haar favoriete model blanco cap met gepersonaliseerde opdruk!


Ook de enige echte snapback cap vind je terug in ons assortiment petten zonder opdruk. Stijlvol en trendy is deze cap in een maat verkrijgbaar: one size fits all door zijn handige snapback sluiting. Kies en personaliseer je favoriete snapback vandaag nog!