Baret

Petten & Baretten te koop

Op zoek naar een originele en modieuze baret? Headict biedt een unieke selectie van baretten Met keuze uit baretten en petten in newsboy style voor mannen en vrouwen. Lees verder
Baret Kopen - Online kopen Headict
434 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Seizoen
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 169,00



De Franse baret, een fenomeen

Superstijlvol en geschikt voor de koude, Hollandse herfst en winter: de Franse baret of een wollen baret! Officieel helemaal terug in het modebeeld en mag dus zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Bij headict.nl vind je de grootste collectie baretten en kun je kiezen uit een ruime variatie modellen, maten en kleuren. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise bieden we een veelzijdige keuze aan producten van de hoogste kwaliteit. Alle merken en modellen zijn zorgvuldig geselecteerd om een assortiment aan te bieden dat geschikt is voor trouwe baretten-dragers die op zoek zijn naar comfort en kwaliteit, maar ook voor gelegenheidsdragers en liefhebbers van retro-modellen zoals: platte petten en Gavroche petten.

Zie ook :



Headict, baretten verkoopspecialist

Als van oorsprong Frans bedrijf richten wij ons onder andere op authentieke Franse producten die gemaakt zijn volgens een eeuwenoude, unieke, traditionele wijze en dus van de hoogste kwaliteit zijn. We beschouwen onszelf experts op het gebied van de Baskische baret en bieden authentieke en tijdloze kwaliteitsmerken zoals Laulhere en Le Béret Français. Een wollen cap kopen bij Headict is daarom de meest voor de hand liggende, én de beste keuze!

A découvrir également : Zwarte petten - Witte petten - blauwe petten

De platte pet: terug van nooit weggeweest

Al 400 jaar zien we de platte pet in het modebeeld, oorspronkelijk meer functioneel en nu meer als modeaccessoire. De klassieke vorm en constructie van de platte pet zijn vandaag de dag nog steeds net zo populair als toentertijd. Alhoewel erg populair onder opa’s overal ter wereld is hij toch echt geschikt voor jong en oud, groot en klein. Dit van oorsprong Engelse model is trendy, tijdloos en duurzaam. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei ontwerpen en stoffen zoals: wol, zijde, leer of linnen waardoor je een platte pet kunt vinden voor elk seizoen. Hij komt in verschillende modellen – Gavroche, Glensfall, Gatsby, Duckbill en Newsboy, om er maar een paar te noemen. Bij Headict vind je een grote variatie van deze verschillende modellen flat cap.

Verschillende modieuze petten die passen bij jouw look

Om je outfit te verfijnen kun je niet vertrouwen op één enkele pet. Natuurlijk zijn er de meer veelzijdige modellen en kleuren die te combineren zijn met verschillende outfits, maar het is leuker om te experimenteren en variëren met kleur, patronen, vormen en modellen zodat elke pet een unieke uitstraling geeft aan je outfit. Maak van je pet een key element die je look afmaakt. Kies petten die passen bij jouw persoonlijkheid en unieke stijl en kies de materialen naargelang het seizoen. Een wollen model houd je lekker warm in de koude winterdagen terwijl linnen je lekker koel houdt in de zomer.

Pet kopen bij Headict

Bij Headict vindt je alleen petten van de allerbeste merken en de hoogste kwalitei. We hebben bijvoorbeeld een grote collectie van het Amerikaanse merk Stentson beschikbaar dat zeer duurzame, robuuste petten ontwikkelt die tegen een stootje kunnen. Het merk Brixton is in staat om vormen en materialen te moderniseren en tegelijkertijd de premium vintage-look te behouden die alle modellen hun unieke stijl geven. Het Britse Kangol kreeg grote bekendheid in de jaren ’80 toen hip-hopartiesten zoals Run DMC en Notorious B.I.G hun nu legendarische hoofddeksels zoals de Kangol 504 of Kangol 507 droegen. New Era ken je van de beroemde NY cap. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van merken die bij ons verkrijgbaar zijn. Welk merk je ook besluit te kopen: bestellen en betalen op headict.nl is snel, veilig en gemakkelijk en we streven ernaar om je nieuwe pet zo snel mogelijk bij je af te leveren!