A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kulte

Uw toekomstige Kulte cap wacht hier op u: ontdek alle modellen van dit Franse merk dat al meer dan 20 jaar tot de meest iconische behoort.Verder lezen

De Kulte cap: het verhaal van een sage...

Het merk Kulte werd eind jaren negentig opgericht en werd gelanceerd met de steun van vele populaire televisiepersoonlijkheden, waarvan velen t-shirts droegen met het logo van het merk. Zo begon de saga van dit kledingmerk, maar ook van de accessoires. En als u nog niet in het bezit bent van het beroemde t-shirt dat heeft bijgedragen aan de populariteit ervan, aarzel dan niet om een Kulte pet te nemen, zodat u elke dag een beetje van de essentie van dit ultra-briljante Franse bedrijf mee kunt nemen.

Een Kulte cap passend bij de tijd

Jaar na jaar heeft het merk Kulte zich kunnen aanpassen aan de vele veranderingen in de modewereld. U vindt er Kulte modellen die volledig in lijn zijn met de trends, met ultra-stijlvolle patronen en emblemen. Headict biedt u in zijn catalogus vele modellen aan, meestal trucker type caps, waarmee u in een enkel gebaar een trendy tintje aan uw outfits kunt geven.

Modellen die zichzelf vernieuwen

Afhankelijk van het seizoen heeft u de mogelijkheid om nieuwe modellen van Kulte caps te kopen, meestal met het merklogo, in veel verschillende lettertypen, om het uiterlijk van de cap te variëren. Zoals u zult zien, aarzelt Kulte niet om gebruik te maken van deze lichtelijke retro kant die we zo graag zien op dit moment tegelijkertijd spelend met de codes van de jaren '80 in de ontwikkeling van de logo's die worden weergegeven op de caps, een kleine ultra trendy touch die men kan integreren in de dagelijkse outfits.

A
Sluitenk