Kindermuts

Kinder Beanies - Muts Jongens & Meisjes

Voor jouw kleine spruit wil je natuurlijk alleen de mooiste accessoires gemaakt van de beste materialen van de coolste merken! Ontdek heerlijk zachte gebreide kindermutsen van wol of katoen, effen kleuren of met patroon en maak je keuze uit ons mooie assortiment voor jouw stijlvolle kinderen. Wij weten zeker dat de nieuwe favoriete kindermuts of kinder beanie van jouw kind ertussen zit! Lees verder
Kindermuts Kopen - Koop Mooie Kinder Beanies Online - Headict
20 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 35,00



Verras je kind met een kindermuts

Is jouw kind een echt mutsen kind? Naast dat het een schattig gezicht is, zo’n kinderhoofdje met een leuke muts, zijn een muts en sjaal voor je kind absolute noodzaak wanneer de temperatuur daalt. Een kinder muts houdt het hoofd en oren van je kind goed warm, en daarmee voorkom je een verkoudheid. Een jongens muts, meisjes muts of baby mutsje is warm en origineel tegelijk, je kind wil al snel niet meer zonder! Neem, voor nog meer warmte, een kijkje in onze selectie van kinderbontmutsen.


Muts jongen of meisje, alle mutsen kinderen!

In onze collectie vind je modellen voor jongens en meisjes maar je kind kan uiteraard gewoon de mooiste kleur en stijl kiezen. Vergelijk wollen kindermutsen en sjaals in alle soorten en maten, bij Headict hebben we de beste mutsen beschikbaar voor kids van alle leeftijden tusssen de 0 en 10 jaar en voor alle weertypen. Een kindermuts met oorflappen of een fleece muts kind is essentieel in die ijzige koude maanden of de wintersport, terwijl je op een herfstige dag genoeg hebt aan een dunne beanie muts voor je kind. Voor de allerkleinsten kies je een set met stoere muts voor baby met bijpassende baby sjaal die zacht genoeg is om de hele dag te dragen.

zie ook :



Onze Collectie mooie kindermutsen

Een pomponmuts met bont voor de meisjes, een NY Yankees of Batman muts voor de jongens, bij Headict hebben we aan alle kinderen gedacht. Ze maken de blits in de speeltuin met hun merk muts! Geen Gucci muts voor kids misschien maar we bieden wel alle kleuren en vele prints van betaalbare kwaliteitsmerken zoals Barts kindermutsen, Coal beanies en New Era... Onmogelijk om dé favoriete muts voor kinderen niet te vinden!


Kindermutsen Meten en Wassen

De meeste van onze kinder mutsen zijn gewoon machinewasbaar, wel zo handig! Liever wel wassen met gelijke kleuren en binnenstebuiten. Lees de droogvoorschriften om te kijken of de muts in de droger kan en check de strijkvoorschriften ook! Niet alle kindermutsen zijn one size fits all, om zeker te zijn dat de kindermuts de juiste maat is, volg je de maattabel op onze site.