Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Jacaru

Het Australische hoedenmerk Jacaru wacht op u op deze pagina, die een groot aantal modellen onthult. De Australische hoed is zowel elegant als zeer functioneel, zijn esthetische en technische kenmerken zullen u alleen maar verder verrassen en tevreden stellen.Verder lezen

De Australische Jacaru hoed, een echt begrip...

Australië is een wild, mooi, maar ook vijandig land dat de mens tegenover de elementen plaatst. En dat betekent dat we ons zo effectief mogelijk tegen hen moeten beschermen. Australiërs die in de buitenlucht werken, aarzelen dus niet om hoofddeksels te dragen die volledig zijn aangepast aan deze zeer specifieke omstandigheden, om zich te beschermen tegen zowel de zon als tegen stof, regen, enz. De Jacaru Australische hoed is in deze context geboren. Het werd ontworpen aan het einde van de jaren '60, nog preciezer in 1969, een 100% Australisch merk. Het werd oorspronkelijk ontworpen om buitenshuis te worden gebruikt. De hoeden hebben een vrij brede rand, die een uitstekende bescherming biedt tegen de zon. Het materiaal is over het algemeen waterdicht of waterafstotend, wat betekent dat het ook goed beschermd is tegen vocht en spatten. Maar ook de stijl is niet verwaarloosd en het merk heeft ook gekozen voor een zeer elegante stijl om het grootste aantal mensen aan te spreken.

Een onnavolgbare stijl om te ontdekken

Het ontwerp van deze beroemde Australische hoed is zorgvuldig, en het merk heeft zich gericht op kwaliteit, zodat kopers echt tevreden zijn met hun aankoop. De producten worden allemaal in Australië gemaakt, door ambachtelijke hoedenmakers. Aanvankelijk was het een klein, lokaal merk, maar in de loop der tijd is het in populariteit gegroeid en over de hele wereld verspreid. Vandaag de dag is het merk Jacaru aanwezig in meer dan 50 landen over de hele wereld, tot ons grote genoegen. Headict biedt het u de hoeden als officiële seller. Er zijn veel toepassingen voor deze zeer speciale lederen hoed en ze zijn niet alleen functioneel.

zie ook :

Het dragen van een Australische hoed

De Australische hoed zal uiteraard alle natuur-, wandel- en outdoor liefhebbers tevreden stellen. Deze is gemaakt van eersteklas materialen, die het mogelijk maken om zijn structuur te behouden, zelfs onder de zon, met behoud van zijn vorm en kleur, terwijl het effectief beschermt tegen schadelijke Uv-stralen, vooral voor degenen die buitenshuis werken. Bovendien is deze Jacaru hoed zeer comfortabel en beschermt hij tegen water en vocht. Deze is daarom perfect voor gebruik in extreme weersomstandigheden. Maar deze hoed heeft ook een echte stijl, die gewoonweg onnavolgbaar is. Het ontwerp is gemaakt om u ook esthetisch te verrassen. De afwerking is uitstekend, de kleuren zijn altijd elegant en de kleine vlecht boven op de hoed is een extra element om de stijl van de hoed te versterken, wat het bijzonder stijlvol maakt.

A
Sluitenk