Sjaal

Sjaals voor Dames en Heren, Hippe Wintersjaals

Met de sjaals van Headict zit je er warmpjes bij deze winter!Je kunt natuurlijk je eigen shawl gaan haken of breien maar wij bieden een zeer ruime keuze zodat er voor iedereen iets te vinden is. We hebben klassieke herensjaals of een lekkere warme sjaal dames. Ze komen in elke kleur, patroon en in verschillende materialen. Kies voor een contrasterende kleur bij je outfit zoals een  rode sjaal  of ga juist voor meer neutraal met een effen groene, beige of een zwarte heren sjaal. Om je lekker warm te houden tijdens het sporten hebben we tevens een grote collectie  Buffs  om uit te kiezen, dit multifunctionele hoofddeksel kan op 12 verschillende manieren worden gedragen, onder andere als: gezichtsmasker, colsjaal, hoofdband, oorwarmer of balaclava muts! Lees verder
Sjaal Kopen? Snel in Huis - Ruime Keuzen Hippe Wintersjaals - Headict
40 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
  • € 12,00 - € 60,00

Sjaal kopen: een winterse noodzaak

Trotseer jij de kou met een knusse, warme winter sjaal van Headict? Dit accessoire is essentieel: trendy en stijlvol en onmisbaar om je warm te houden tijdens de koude Nederlandse winters. Het past bij elke stijl en geeft je outfit een persoonlijk tintje. Je draagt je klassieke knus gewikkeld om je nek of losjes over je schouders. Voor wie op zoek is naar comfort en gemak bieden we eveneens een ruime collectie Snoods. Deze mooie colsjaals trek je zo over je hoofd en zijn elegant, stijlvol en zeer effectief als bescherming tegen de kou.


Sjaals van wol, bont of hightech kunststof

We willen allemaal onze nek en gezicht beschermen tegen de wind met een heerlijke zachte gebreide sjaal, maar dan wel liever zonder gekriebel of geprik op je huid. Of je nu de voorkeur geeft aan een sober en klassiek gestreept model of aan een hippe col, bij ons kun je er zeker van zijn dat alle sjalen gemaakt zijn van de hoogste kwaliteit materialen. Van lichtgewicht tot bontsjaals, geweven of gebreid, je vindt ongetwijfeld in onze Headict online winkel!

Verwen jezelf bijvoorbeeld met een veelzijdige katoenen voor dames die je in meerdere seizoenen kunt dragen of een Buff-nekwarmer waarvan het sportieve materiaal ademend en vochtafstotend is en in een handomdraai droogt!

A découvrir également : Zwarte sjaals - Witte sjaal - Grijze sjaals


Alleen de beste merken

Zoals je van ons gewend bent, werken we alleen samen met de allerbeste merken. Headict is bijvoorbeeld officieel distributeur van het populaire Amsterdamse merk Barts in Nederland en levert de Seeberger wollen sjaal dames en heren, die is ontworpen in de Alpen.

Het Amerikaanse label Coal maakt eenvoudige, mooie en zachte sjaaltjes terwijl het vriendelijke Fanse bedrijf Koudou in hun werkplaats in Isère haar sjaaltjes produceert. Met hun onberispelijke stijl en geavanceerde materialen is Koudou een modern alternatief voor de meer traditionele modellen. Ook voor een bandana kun je in onze webshop terecht. Ze zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan kleuren en materialen en zijn geschikt voor zowel dames als heren.

zie ook :



Hippe Sjaals

Vroeger droegen dames en heren sjaals op dezelfde, traditionele manier maar tegenwoordig kunnen we heel andere leuke ontwerpen dragen. Ze zijn altijd in de mode en we kunnen profiteren van meer moderne designs met een grotere functionaliteit. Hippe sjaals zoals de col of Snood bijvoorbeeld, een ronde shawl die je niet om je nek hoeft te knopen maar die zo over het hoofd kan worden getrokken, handig toch?

De vormgeving en de materiaalkeuze van de Buff zorgt ervoor dat hij op wel 12 manieren kan worden gedragen en een brede dunne katoenen oversized omslagdoek kan in de zomer om het hoofd gewikkeld worden om je te beschermen tegen de zon of kan zelfs als poncho  dames of heren worden gedragen, ook wel keffiyeh genoemd. Vouw hem in een driehoek en draag hem losjes geknoopt om je schouders voor instant elegantie en bescherming!

Sjaals die beschermen en er stijlvol uitzien

De nieuwste wintersjaal generatie is uiterst effectief in het beschermen tegen de kou, omdat dit model zeer dicht op het lichaam wordt gedragen en je zo goed beschermt tegen die snijdende winterse wind. Gemaakt van zachte, gebreide materialen zoals wol en cashmere (kasjmier) die je meteen een luxe gevoel geven alsof je een Gucci of Louis Vuitton draagt!

Een shawl in de zomer? Ja natuurlijk! Zijden sjaaltjes zijn een van de meest veelzijdige accessoires van het zomerseizoen. Draag je cheche sjaaltje als nekwikkel, als haaraccessoire of draai ze rond het handvat van je favoriete handtas.


Shawl met een verhaal

Je ziet het, de sjaal is niet langer alleen een essentieel accessoire maar ook een fashion statement, voor zowel vrouwen als mannen; het voegt iets toe aan je outfit en geeft het nét dat beetje extra, een onmiskenbaar sjieke touch. Bekijk de vele modellen die Headict te bieden heeft; effen en wollen sjaals, maar ook de colsjaal en nekwarmers, zodat je zelf het perfecte model kunt vinden om de winter door te komen. Ook je kind of baby zit er warmpjes bij met een kindershawl uit de collectie van Headict,

Elk product op deze pagina is op voorraad. Ruilen is mogelijk en elke bestelling boven de 75 euro komen wij helemaal gratis bij jou aan huis bezorgen.