New Era 39thirty

New Era 39thirty & Trucker 39thirty caps

De New Era 39Thirty is een zogenaamde new era ‘flexfitted’ baseball cap. Dit betekent dat de achterkant van de pet elastisch is en deze pet daardoor perfect op je hoofd past. De stretch-fit techniek zorgt voor maximaal comfort en top stijl! Lees verder
Bestel New Era 39thirty Online - Shop New Era 39thirty Caps - Headict
24 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 32,00



De 39thirty: aangenaam en stijlvol

Dit is de New Era cap waar je straks niet meer zonder kunt! Dankzij het comfort en de basic stijl met het gebogen klep, kan de 39Thirty dagelijks worden gedragen. Het model en de materialen zijn exclusief ontwikkeld voor de New Era 39thirty cap om je een veelzijdige en ultieme stretch-fit pasvorm te bieden. Hij is verkrijgbaar met logo van je favoriete team maar ook als New Era Blank Baseball Cap zonder logo.


Onze selectie van 39THIRTY caps

Er is een grote keuze uit League Essential 39Thirty caps in verschillende kleuren van verschillende MLB of NFL teams. Yankees fans kiezen voor een New York Yankees 39THIRTY cap in de officiële kleuren van hun team. Passend gemaakt aan de vorm van je hoofd en flexibel voor extreem draagcomfort. Of ben je juist fan van Atlanta, Los Angeles Dodgers de LA pet of de Red Sox of Giants? Zelfs een New Era 39thirty Braves vind je hier! Headict is dus de place to be voor een new era 39thirty van jouw team!

A découvrir également : New York Yankees Petten


Cool New Era Hats: New Era 39thirty vs 59fifty

New Era is natuurlijk het meest bekend van de legendarische Hiphop cap, de 59fifty. Wat zijn nou precies de overeenkomsten en de verschillen tussen de 39thirty en de 59fifty? Beide zijn 5 panels en fitted caps. Dit bekent dat ze niet verstelbaar zijn zoals bijvoorbeeld een trucker of snapback. Wees dus op de hoogte van de new era 39thirty cap sizes en zorg dat je weet hoe je de juiste maat opmeet zodat je de juiste koopt. De 59fifty is echter een model met een platte klep terwijl de New Era 39thirty een curved model is: een meer “old school’ baseball cap met een gebogen klep.


Gratis Verzending New Era caps 39thirty

Wist je dat bij bestellingen van 49 euro of meer de verzending van jouw New Era 39Thirty helemaal gratis is? Ontdek ook onze andere New Era producten zoals New Era dad cap, New Era beanies blank en heel veel andere coole new era hats!