Leren pet

Leren pet, baret en flat caps

Een lederen baret laat een licht geraffineerde stijl toe en de hoogwaardige kwaliteit is echt wat hem speciaal maakt. Een leren pet is ontworpen om lang mee te gaan, en zeer comfortabel terwijl hij heel goed bestand is tegen vocht. In de Headict hoedshop vind je leren  petten  voor heren en dames van de beste merken zoals Stetson, Göttmann en Bailey.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Seizoen
Materiaal
Prijs
  • € 82,00 - € 116,00

De multifunctionele leren pet

De specifieke behandeling van het leer maakt het waterbestendig. Het blijft soepel na het opdrogen. Bovendien is het een luchtig materiaal dat veel zweten voorkomt en wordt het met de tijd mooier wanneer het die verweerde vintage leerlook krijgt. Het is daarnaast ook zeer bestendig tegen scheuren. In tegenstelling tot wat men vaak denkt hoef je je leren pet in de zomer niet per se in te ruilen voor linnen, wol of katoen. Hij past zich namelijk aan, aan de temperatuur: een lederen pet is warm in de winter en koel in de zomer omdat er veel lucht in het leer zit, wat een uitstekende isolator is en ook helpt om transpiratie te beperken. Leer is een materiaal dat ademt en aangenaam is om te dragen in alle seizoenen.

zie ook :


De beste merken
Omdat alleen het beste goed genoeg is voor echte headicts, vind je alleen de beste merken in onze hoedshop. Stetson bijvoorbeeld. Dit legendarische merk biedt ook prachtige leren petten en flatcaps. De Stetson Hatteras, dé platte pet van Stetson, wordt gemaakt van duurzaam, hoogwaardige kwaliteitsleer en zal je leven lang meegaan! Je leren Stetson flat cap wordt een metgezel of een kameraad die overal met je naartoe zal gaan. Een merk pet kopen is nooit een slecht idee!

Leren petten bij Headict
Bij Headict vind je leren petten voor elke smaak en voor elk hoofd. Kies je favoriete kleur, model en materiaal en laat zien wie je bent. Draag een leren patchwork newsboy, gavroche of duckbill om op te vallen of ga voor een meer neutrale look met een basic bruin, blauw, grijs of zwarte leren flatcap. Een Franse baret in leer zorgt voor een zeer elegante look en past bij elke soort kleding. Nog zo’n voordeel van een leren pet!