Guapa Peaks

Guapa Peaks caps

De naam klinkt misschien Spaans maar Guapa Peaks is een klein Engels merk. Opgericht in 2014 in een werkplaats die aanvankelijk bedoeld was voor de productie van houten fietsen. 
Shop Guapa - Guapa Cap Van Guapa Peaks Kopen - Beste Prijs - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Prijs
  • € 49,00 - € 50,00

Houten Kleppen

Hoe herken je een Guapa cap? Door hun unieke houten kleppen! De Guapa Peaks pet komt als 5 of 6-panel en onderscheidt zich van de andere populaire merken van het moment dankzij hun kleppen en materiaalkeuze (wol of jeans). De gebruikte technieken, vooral om de houten kleppen goed aan de basis van de petten te bevestigen, vereisen specifieke kennis en vaardigheden. Het gekozen hout is FSC gecertificeerd wat wil zeggen dat het duurzaam en verantwoord is geoogst en geen schadelijke gevolgen heeft voor het regenwoud. Daarnaast is het gegarandeerd mooi en ultralicht om te voorkomen dat je pet naar voren zakt!

A découvrir également : 5 panel cap - Snapback caps - Kurk capEen nieuwe klep voor je cap

We willen allemaal origineel zijn en zijn op zoek naar variatie maar willen daarvoor niet steeds een hele nieuwe pet hoeven te kopen. Je oude zit zo lekker en is nog steeds in goede staat. Guapa Peaks heeft daar wat op gevonden: hun zogenaamde customisable petten waarvan je de klep gemakkelijk kunt vervangen. Een speciaal ontwikkeld zacht klittenband bevestigt de klep aan de pet en is daardoor heel gemakkelijk te verwijden om je pet zo een nieuwe en geüpdate look te geven. De materiaalkeuze en de techniek die worden gebruikt, zorgen ervoor dat je geen verschil voelt tussen een customisable Guapa cap en een pet die dat niet heeft.