A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Zomerhoed

Bescherm jezelf tegen de zon in stijl door een van onze zonnehoeden voor mannen of vrouwen te kopen. Slappe zonnehoeden voor dames of panama zonnehoed voor heren, dit accessoire is beslist onmisbaar! De brede rand biedt de perfecte bescherming tegen de zon. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Het plezier van een zomerhoed om mee te zonnebaden
Als je in de winter de voorkeur geeft aan wollen of vilten hoeden die je beschermen tegen de kou, dan zult je in de zonnige seizoenen een mooie zomerhoed willen vinden die je koel houdt. Lekker voor op het strand maar ook voor een picknick in het park. En wat een genot is het om een mooie strohoed op je hoofd te hebben, ultrafris maar ook erg trendy. Je vindt in ons assortiment een zeer grote collectie zomerhoeden voor dames of heren, met een veelheid aan kleuren en vormen. Of je nu een zeer elegant, vrouwelijk model wilt, of juist stoer en mannelijk, ontdek het aanbod van Headict. Controleer de voorwaarden en zie of je in aanmerking komt voor gratis verzending op jouw bestelling!Hoe kies je je zomerhoed?
De zomermuts zal erop gericht zijn je te beschermen tegen de zon, hij zal licht, gemakkelijk te dragen en fris zijn maar natuurlijk ook esthetisch. Als je op zoek bent naar een vrouwen zomerhoed, kies dan een mooie flaphoed of een kleine borsalino of zelfs een klokhoed.. De heren onder ons zullen, als zonnehoed voor mannen, een panama, bucket hat of een stro Stetson waarderen. Heren modellen die perfect zijn om iemands stijl te verfraaien variërend van casual tot volledig trendy naar zelfs streetwear. De zomer hoed kan op heel veel verschillende manieren worden gecombineerd, en het stelt je in staat om zowel tijdens de warmste uren van de dag als tijdens het aperitief, koel te zijn. Aan kleuren en fantasie geen gebrek in de uitgebreide zomerhoeden Headict-collectie!

A
Sluitenk