Marineblauwe hoed

Navy dames en heren hoeden

De must-have accessoire voor dit seizoen zijn zonder twijfel de marineblauw hoeden. Hij is bijzonder trendy, want deze kleur is waarschijnlijk de meest modieuze van het seizoen. U kunt kiezen uit verschillende modellen marineblauwe hoeden, die u zonder enige glimp van matiging kunt dragen. Lees verder
6 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Seizoen
Materiaal
Prijs
  • € 34,00 - € 89,00

Uw marineblauwe hoed: kies uw model

Marineblauwe is een kleur die overal in dit seizoen te zien is. Het is trendy, en het past bij alle huidtinten. Of het nu diep wijnrood richting paars, of Marineblauw, dit hele chromatische spectrum staat inderdaad in de modeboeken van dit jaar, en het is duidelijk dat het niet op korte termijn zal verdwijnen.Dus als het accessoire van het seizoen deze kleur is, waarom zou u dan niet kiezen voor een mooie marineblauwe hoed? Er zijn verschillende modellen in ons assortiment, die u zeker zullen bevallen. U zult de manier waarop Marineblauw uw huidskleur benadrukt geweldig vinden. Het is mogelijk om dit accessoire te dragen met een groot aantal zeer verschillende outfits, van de meest stijlvolle tot de meest streetwise natuurlijk, zoals Pharrell Williams in het bijzonder, die als een van de eersten een oversized marineblauwe hoed durfde te dragen, welke een zeer persoonlijk tintje aan zijn look gaf en hem in de spotlight zette.

De kleur van het moment

We houden van Marineblauw vanwege zijn veelzijdigheid , het wordt gebruikt om een breed scala aan kleding en accessoires te sieren. Waarom kiest u dan niet voor een totale look, met een marineblauwe hoed, en een outfit in dezelfde kleur? U kunt er ook voor kiezen om de look volledig te doorbreken, door te kiezen voor het dragen van een Marineblauw accessoire samen met kleding die verschilt qua kleur. Trends zijn vandaag de dag enorm breed, waarbij ze ons in staat stellen om onze eigen stijl te creëen, waarbij we toch de trends volgen, maar altijd een persoonlijk tintje kunnen toevoegen dat echt het verschil maakt. Marineblauweis ook verkrijgbaar in de schoonheidssector: lippenstiften, maar ook nagellak en wijnkleurige of donkerrode oogschaduwen zijn tegenwoordig bijzonder modieus. Deze marineblauwe hoeden kunnen zo de trendy uitstraling van make-up versterken, voor een trendy uitstraling het hele jaar door.

Een model dat op u lijkt

Kies uw marineblauwe hoed op basis van uw persoonlijkheid en uw garderobe, zonder natuurlijk het aspect van uw lichaamsbouw te vergeten, waarmee ook rekening moet worden gehouden. Grote marineblauwe hoeden zullen beter geschikt zijn voor lange of mollige mensen, waarbij mannen en vrouwen die klein en minder breed zijn meer geschikt zijn voor meer bescheiden modellen, zoals borsalino-hoeden.Vergeet niet uw hoofdomtrek te meten om een hoed te kiezen die perfect bij uw afmetingen past, zodat deze niet te strak zit en u deze bij de eerste windvlaag niet verliest.