Muts

Winter Mutsen & beanies

De muts; meer dan een accessoire om je te beschermen tegen kou. De muts is de finishing touch in je stijlvolle winter outfit, Pimp your head! Lees verder
Koop muts- Online kopen bij Headict
599 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 95,00

Headict collection

Muts of Beanie kopen


Een beanie van Barts is een kleinere, meer casual versie van de warme muts geschikt voor heren en dames. Hij bedekt over het algemeen het hoofd van de voorste tot de achterste haargrens. De beanie is een artikel dat in het begin van de jaren 2000 bekendheid verworf en is zo mogelijk sindsdien niet meer uit het modebeeld weg te denken in alle kleuren van de regenboog. Hij kan keurig opgevouwen net boven de wenkbrauwen worden gedragen of nonchalant meer losjes achterop het hoofd om de nek warm te houden. Hoewel de beanie absoluut ook functie heeft, namelijk je hoofd warm houden, is hij minder effectief bij hele lage temperaturen dan een echte wintermuts. Het voordeel is dan wel weer dat je je beanie van beechfield ook in de lente of de zomer gemakkelijk kunt dragen om er altijd op je “beanie best” bij te lopen! Bespaar bij Headict bovendien dankzij het gratis bezorgen van onze producten als u op z'n minst voor 49 EUR besteld heeft.

Jouw hoofd verdient de mooiste muts


Bij Headict vinden we het kopen van gebreide warme mutsen een serieuze zaak net zoals bij de populaire merken barts en beechfield ! Daarom bieden wij honderden modellen aan: met omslag voor "the top trendy look", mutsen van een sportteam, of met een pompon om je outfit een sjiek tintje te geven. De meeste van onze nieuwe modellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren dankzij een blauw of roze artikel. Uiteraard is de muts niet alleen bedoeld als stijlicoon, hij dient ook comfortabel te zijn als de temperatuur daalt. We hebben daarom trendy mutsen geselecteerd, gemaakt van materialen die je hoofd lekker warm houden zoals wol of fleece. Voor de zomermaanden kun je kiezen uit een grote voorraad luchtige zomerbeanies in alle mogelijke kleuren. We hebben mutsen in alle maten dus genoeg opties om uit te kiezen voor heren, dames, volwassenen en kinderen. Bovendien zorgen we ervoor dat je je artikel aankoopt aan de beste prijs. Beanies zijn the next best thing! Haal nu een gebreide muts in huis op onze website en vul je voorraad hoofddeksels van beechfield nog voor de winter aan. Alles is mogelijk bij Headict!

Zie ook :

De beste mutsen van de beste merken


In onze webshop vind je alleen de allerbeste merken (barts, coal, beechfield enz.) aan de beste prijs en verscheidenen opties om origineler te zijn dan iemand die een gewone beanie in het zwart draagt. Gerenommeerde wintermode-labels zoals gebreide mutsen van Barts, Coal, Chillouts maar ook Urban fashion accessoires zoals 10 Deep of Carhartt komen aan bod. Of je nou op zoek bent naar een dames of een heren muts, tussen de meer dan 1000 modellen en opties die op de website beschikbaar zijn zit er vast wel eentje bij. Ook de kids verdienen een coole gebreide muts en daarom hebben we tevens een grote collectie kindermutsen beschikbaar. Vergelijk ze nu op onze webwinkel. Deze zijn stuk voor stuk gemaakt van de lichtste gebreide wol of gevoerd met superzacht fleece omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor jou kind! Speciaal voor de dames bieden we naast mutsen ook hoofdbanden of een pompon aan. Een hoofdband is superstijlvol en glamoureus en houden tegelijkertijd je oren lekker warm terwijl ze je haar in toom houden maar niet helemaal bedekken. Ga voor sober zwart of een gebreide beanie van verschillende kleuren. Bespaar jezelf heel wat moeite en vergelijk ze gratis op onze website. Ze zijn allemaal beschikbaar op onze webwinkel en onze voorraad wordt regelmatig aangevuld. Haal er nu één van barts of beechfield in huis en wees er zeker van dat u mutsen van acryl of gebreide wol heeft besteld aan de beste prijs! Bespaar bovendien op je bestelling dankzij de gratis levering.

A découvrir également : New Era Muts

De geschiedenis van de beanie

Heeft u deze modieuze mutsen al besteld en in je voorraad hoofddeksels ? De beanie muts, een kleinere nauwsluitende muts, is ontstaan in de Verenigde Staten in het begin van de jaren 1900. Bespaar jezelf een geschiedenisles en leer op onze pagina gratis, snel en makkelijk meer over de geschiedenis van deze mutsen. Het woord "bean" was, in het begin van de jaren 1900, slang voor hoofd. In het begin van de 20e eeuw werden de mutsen vooral gedragen door studenten, en in de jaren 1950 werden ze gedragen door eerstejaarsstudenten als een vorm van ontgroening. De gebreide beanie muts werd ook erg populair bij arbeiders, die ze niet alleen droegen om hun hoofd warm te houden wanneer ze van huis waten , maar ook om hun haar uit de weg te houden, en de muts was zwart had geen rand die hun werk kon hinderen. Er waren verschillende opties beschikbaar: Je kon ze zowel met als zonder rand krijgen. De hoeden met rand hebben gewoonlijk een veel kleinere rand dan uw gewone baseballpet. Eigenlijk is de baseballpet geëvolueerd uit de gebreide beanie met rand.

In die tijd was de warme beanie muts in het zwart van oudsher niet bekend als een modieus accessoire met meerde opties, ze werden meer uit noodzaak gedragen door werkende heren die er vaak meerdere in hun voorraad hadden. Maar, met de modetrends van de jaren 1990, leek de beanie steeds meer aan populariteit te winnen. Normaal werden ze door jongens gedragen, maar men zag ook meer meisjes ze dragen. Ook sportfiguren begonnen ze meer te dragen en zagen dat er meer opties waren dan gewoon een normale pet te dragen. De studenten voegden hun schoolemblemen, in het zwart of met kleuren en met opties, favoriete sportteams en logo's toe, waardoor ze een deel van de norm werden. In het begin waren de mutsen vooral van wol gemaakt. Nu ziet u dat ze niet alleen van wol gemaakt zijn, maar ook van synthetische materialen, zoals acryl en fleece. De opties zijn eindeloos. Het fleece materiaal in een skimuts houdt het vocht weg waar de skiërs en snowboarders mee te maken hebben, en houdt bovendien het hoofd warm voor een democratische prijs. Vergelijk bij ons de gebreide skimuts en beanie mutsen van de merken barts en beechfield of van talloze andere merken. Welke u ook op onze pagina heeft besteld, u kan er van op aan dat ze besteld werd aan de beste prijs.

Een stijl van beanie die werd overgenomen door een kunstenaar/fictieschrijver, Ray Nelson, was de propeller beanie, ook wel bekend als een propeller-hoofd als u er een droeg. Kort daarna werd de propeller-muts door veel zwart wit tekenfilmfiguren gebruikt, en in stripboeken gebruikt. De hoed had een echte propeller in plaats van een pompon op de bovenkant. De propeller beanie raakte in onbruik, en in het midden van de jaren 1970 verscheen de interstellaire propellerhoed op het toneel. Dit was een veelkleurige baseballpet met een propeller op de top en allerlei opties voor het customiseren van de mutsen. Een andere stijl die na de propellerhoed verscheen was de skullcap, die vier tot zes panelen in kleur had die aan elkaar genaaid waren om de hoed te vormen. Uiteindelijk begon men er korte randjes en oorkleppen aan toe tevoegen om de oren warm te houden als de drager van huis was.

Vandaag schijnt het dat er talloze producten en artikelen in alle stijlen, opties en kleuren zijn om uit te kiezen. Niet alleen jongens, meisjes, mannen en vrouwen dragen beanies, maar ook kleine kinderen dragen ze en laten zien dat ze van fashion houden. Wij bieden zowat elke kleur,(van zwart en grijs, to groen, rood en blauw) eender welke prijs, merk (barts, beechfield of coal bv.) of stijl vinden die u heeft besteld. Wij bieden de bestelling gratis aan en kunnen u uw bestelling thuis laten bezorgen vanaf 49 Euro. Bespaar zo de kosten van je levering op de mutsen die je hebt besteld. Zie je wel hoe groot onze passie voor mutsen is?

Ontwerp je eigen muts


Dames en heren: Break the rules of fashion! Je muts hoeft niet te matchen bij je outfit en hoeft niet zwart of grijs te zijn. Ze hoeft niet uit klassiek materiaal gemaakt te zijn. Kies er voor eentje in contrasterende kleuren of mix pastel kleuren met leuke opties die beschikbaar zijn bij de producten van de merken Barts of beechfield bijvoorbeeld. Voor iedereen met een unieke stijl hebben we de mogelijkheid een muts op maat te ontwerpen. Je kunt je eigen exemplaar personaliseren zodat hij precies bij jou past. Kies een basis ontwerp van bijvoorbeeld de merken barts of beechfield : met of zonder omslag, in wol of acryl, met of zonder pompom en kies je favoriete kleur. Je custom muts is helemaal af met een persoonlijk logo, naam of uitdrukking. Zo zijn we bij Headict, we willen er alles aan doen om te zorgen dat iedereen de perfecte muts op maat in huis kan halen. Vergelijk de verschillende opties die we bieden nu op onze website en bespaar jezelf de moeite om naar de winkel te lopen om je favoriete artikelen op te pikken.

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt over de producten van merken zoals coal, beechfield, barts en vele anderen. We zijn 7 dagen per week beschikbaar via e-mail en op maandag tot en met vrijdag staan we je graag telefonisch te woord. Zo zie je maar: Headict steekt je hoofd graag in het nieuw! Bovendien is het bezorgen aan de deur van je huis gratis vanaf 49 Euro bestelling, zo bespaar je alvast een leuke cent uit als je bij ons hebt besteld. Headict is the place to be. Zolang de voorraad strekt! Heeft u er al één besteld op onze pagina ? Vergelijk nu de verschillende kleuren en opties op onze webwinkel. Zorg er zeker voor dat je de juiste maat hebt besteld en gratis bij jou in huis laat bezorgen...