Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Celine Robert

Ontdek de collectie Céline Robert hats! Deze hoeden van Céline Robert worden gemaakt in Frankrijk. Het merk heeft het label "bedrijf van levend erfgoed" gekregen voor de uitmuntendheid van zijn kennis. Vrouwenhoeden gemaakt van stro of kant, van een ongeëvenaarde delicatesse en verfijning, tussen traditie en creatie.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Materiaal

Een erfenis ten dienste van de hoed

De in 1965 geboren hoedenmaker Céline Robert is grotendeels geïnspireerd door haar kindertijd, gekenmerkt door de liefde van haar familie voor materialen, hun smaak voor vakmanschap en hun verlangen om iets unieks en moois te creëren. Haar grootmoeder had een passie voor glas in lood en haar moeder, een keramist, bewerkte klei en transformeerde deze tot kunstobjecten. Céline Robert is daarom met respect voor bouwstoffen opgevoed. De hoedenmaakster begrijpt en bewerkt het materiaal graag met haar handen om het een esthetiek te geven. Opgeleid aan de Beaux Arts, benadert Céline Robert het domein van de mode en de hoeden welke zij in contact brengt met de hedendaagse kunst. Ze is voortdurend op zoek naar een vorm van artistieke expressie door middel van hoeden die een persoonlijkheid kunnen maken of breken, een gezicht, een individu kunnen verlichten of helaas verbergen. Fan van het merk Celine Robert? Dan zult u onze Stetson hoeden geweldig vinden.

zie ook :

Celine Robert: hoeden om de vrouw te sublimeren

De modellen van Céline Robert zijn gemaakt om te worden gedragen en niet om louter objecten te zijn. De ontwerpster is voortdurend op zoek naar comfort en functionaliteit om van haar hoeden alledaagse accessoires te maken. De hoeden van Céline Robert, die uit Frankrijk afkomstig zijn, zijn van edele materialen gemaakt en hebben de klassieke vormen opnieuw bekeken. Het merk is bekroond met het label "Bedrijf van levend erfgoed " (Living Heritage Company), dat het harde werk beloont van het diepgaand ontwerpwerk dat door de hoedenmaker is uitgevoerd. De kleuren, die dicht bij die van de natuur liggen, zijn alomtegenwoordig en geven een eenvoudige en duidelijke verfijning aan degenen die deze hoeden dragen. Voor een elegantie die de liefde voor mooie levende materialen en vormen samenbrengt die zowel modern als tijdloos zijn, is een Céline Robert hoed de beste vriend van de hedendaagse vrouw.

A
Sluitenk