Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Celine Robert

Ontdek de collectie van Celine Robert hoeden, gemaakt in Frankrijk. Het merk wordt aangeduid met "Living Heritage Company" om zijn uitstekende know-how. Hoeden voor dames in stro of kant, een uitzondelijke combinatie van een ongeëvenaarde verfijning, traditie en creativiteit. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Materiaal

De inspiratie van de generaties

Geboren in 1965, wordt de hoedenmaker Celine Robert grotendeels geinspireerd en gevormd door zijn jeugd die gevuld is met de traditie van iets maken en ontwerpen in zijn familie de liefde voor materialen, de smaak van het vakmanschap en de wens om iets unieks en moois te creëren. Zijn grootmoeder had passie voor glas in lood en zijn moeder, keramisch kunstenaar, werkte het liefst met natuurproducten en realiseerde daarmee kunstobject en. Celine Robert was dan gefacsineerd door grondstoffen en materialen. De modeontwerper wil het materiaal graag begrijpen en door zijn handen voelen en om de esthetische kwaliteit te ontdekken. Opgeleid als kunstenaar ziet Celine Robert het gebied van mode en hoeden als broedplaats van en ontmoetingsplek met hedendaagse kunst. Het label zoekt voortdurend een vorm van artistieke expressie door middel van hoeden, die een persoonlijkheid kunnen maken of breken, een gezicht kunnen uitlichten of laten verdwijnen.

Celine Robert: hoeden voor sublieme vrouwen

Celine Robert modellen zijn gemaakt om te worden gedragen en niet louter neer te zetten als kunstobjecten. De ontwerper is voortdurend op zoek naar comfort en gebruiksgemak voor haar hoeden, en wil dus een dagelijk bruikbare accessoires maken. Celine Robert hoeden, die stuk voor stuk worden vervaardigd in Frankrijk, zijn een showroom voor natuurlijke materialen en klassieke vormen in een moderne jas. Het merk heeft het predikaat " Living Heritage Company " verdiend en dat is het resultaat van het vakmanschap van de hoedenmaker. De kleuren die altijd direct naar de natuur te herleidenzijn bieden een eenvoudige en duidelijke klasse die deze hoeden kenmerken. Voor wie prijs stelt op een elegantie die de liefde voor mooie levende materialen en zowel moderne als tijdloze vormen combineert, is een Celine Robert hoed de beste vriend. En meestal dus van de moderne vrouw.
A
Sluitenk