Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Christys

Het merk Christy's produceert al meer dan 200 jaar hoofddeksels in Engeland. Het label maakt zowel traditionele als moderne hoeden en petten van een respect voor de ambachtelijke tradities. Dit vakmanschap verklaart ook het succes van dit populaire merk. Of je stijl nu traditioneel of modern is, maak eens kennis met de wereld en het aanbod van Christy's en gun je zelf een hoofddeksel van wereldklasse! Verder lezen

Het merk van de groten der aarde

Een van de eersten die zich heeft laten verleiden door Christy's hoofddeksels is Prins Albert, echtgenoot van koningin Victoria die al 1850 een hoed van het label droeg! Al snel droegen meer leden van de koninklijke een hoed of ander hoofddeksel uit de collectie van Christy's, en kort daarna ook de officieren van de Metropolitan Police. De hoeden zijn ook worden ook vaak gebruikt in samenwerking met grote ontwerpers als Paul Smith die het leuk vindt om de expertise van Christy's te gebruiken voor zijn eigen creaties . Ook een modehuis als Kenzo heeft de headwear van Christy's in zijn show van 2011 verwerkt.

Een Engelse hoed, please!

Van oorsprong gevestigd in Stockport, het bastion van de hoed en gelegen aan de rand van Manchester sinds de jaren 1820, produceert Christy's nu zijn modellen in Oxfordshire County en verkoopt haar producten in 44 landen! Christy's hoeden en andere headwear zijn een heerlijke mix van tientallen jaren vakmanschap, innovatieve ontwerpen en absolute topkwaliteit van materialen. En dat alles samen moet voldoen aan de zeer hoge kwaliteitseisen. Met de aanschaf van een Christy's hoed of pet, bent u verzekerd van prachtig hoofddeksel! Een model van stro, met prachtige motieven, een bolhoed of een verrassende kleurcombinatie, uw Christy's exemplaar is een hoed, pet of cap voor lange tijd!
A
Sluitenk