Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Crooks And Castles

span>De makers van het merk Crooks and Castle zijn geboren in het Los Angeles van de jaren '80 en '90, met toentertijd zijn aandeel aan criminelen en bendes. Geïnspireerd door de verhalen van schurken, jongens die van nul beginnen en rijk worden, creëerden ze Crooks & Castles – Krokodillen & Kastelen - een knipoog naar al diegenen die nergens voor terugdeinzen om op een dag hun "kasteel" te bemachtigen.Verder lezen

Crooks & Castles caps en beanies, een stadsmode

Geïnspireerd door streetwear mode uit de slechte delen van Los Angeles, dragen de Crooks & Castles mutsen en petten de geest van de schurken. De twee jonge ontwerpers, Denis Calvero en Robert Panillio, werden door hun omgeving geïnspireerd om deze headwear collectie te creëren.

zie ook :

Ontdek ook: heren bucket hat - zwarte muts

Crooks & Castle het straatkledingmerk van het moment.

De makers van het merk zijn altijd geïnspireerd geweest door slechteriken, of het nu in films, strips of in het echte leven is. Als je ook van die donkere kant houdt, aarzel dan niet om een snapback of een Crooks & Castles cap te dragen. Fan van Crooks & Castles? Dan zult u onze Patagonia caps geweldig vinden.

A
Sluitenk