A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX

Caps en mutsen van Crooks & Castles, urban headwear

Vanuit de sloppen van Los Angeles is de streetwear mode ontstaan die Crooks & Castles inspireerde tot het maken van caps en mutsen in gangster style. De jonge oprichters Denis Calvero en Robert Panillio hebben vanuit hun eigen omgeving deze bijzondere collectie headwear laten ontstaan.

Crooks & Castle het bad boy streetwear merk van nu

De eigenaren van het merk zijn altijd op zoek naar bad guys in films, in de muziek en het echte rauwe leven voor inspiratie voor nieuwe ontwerpen. Als je ook gefascineerd bent door de harde rauwheid van van het leven in de hoods, kies en draag dan met trots een snapback of muts van Crooks & Castles.
Verder lezen
A
Sluitenk