A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX

King Apparel : unieke caps

Het merk houdt vast aan het maken van kleine series van elk model en dus geen massale producties. De caps kenmerken zich door kwaliteit, trend en het hoge ambitieniveau van de makers. King Apparel verlegt de grenzen van de streetwear fashion en neemt duidelijk stelling: "€œThe brand is King, We Reign Suprem".

Een merk vol inspiratie

King Apparel laat zich inspireren door het straatbeeld van nu, de fashion trends en neemt de vrijheid en creativiteit om vandaaruit een perfecte aanvulling op je outfit te maken. Voor de liefhebbers van streetwear, originaliteit in alle eenvoud.
Verder lezen
A
Sluitenk