A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
10 Deep

10 Deep: een unieke collectie

Opgericht in 1995 door de New Yorker John Sasso is het merk uitgegroeid van maker van T-shirts tot een toonaangevende ontwerper en producent van caps, vissershoeden en mutsen uit de USA. Het merk koestert vanaf dag 1 de eigen identiteit en originaliteit.

Een unieke stijl onder alle omstandigheden

Berucht om de kunst van het vernieuwen zonder concessies kent het merk een herkenbare signatuur: grote borduursels, sobere kleuren en trendsetters in stijl en ontwerp. Ontdek onze selectie van 10 Deep caps, mutsen en vissershoeden van het merk uit New York.
Verder lezen
A
Sluitenk