A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Benny Gold

Caps en mutsen Benny Gold exclusief bij Headict

De originele producten die uitblinken in een stijl van creativiteit en grote zorg voor de kwaliteit, wij presenteren met trots de headwear collectie uit de stallen van Benny Gold. Voor iedereen die houdt van een uitgesproken stijl en karakter, graag bijzondere producten draagt em zich graag laat verleiden door de 5 panel caps met de beste patronen of de mutsen van Benny Gold.

Benny Gold is het uitgesproken streetwear merk

De liefde van Benny Gold voor Californië, Los Angeles en San Francisco vind je terug in de modelijn van caps en mutsen. Gun jezelf ook een paar lekkere zonnestralen en de sfeer van de westkust!
Verder lezen
A
Sluitenk