Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Vissershoeden New Era

Het legendarische merk New Era komt met de bob

Mis de comeback van de vissershoed niet, het icoon van relaxed langs de kant van het water turen naar een dobber. New Era is het must-have merk in de wereld van headwear en presenteert bij Headict haar collectie vissershoeden. Het merk staat bekend om de trouw aan de stijl en kwaliteit van haar producten. Dat geldt natuurlijk ook voor de New Era bob of vissershoed, die verkrijgbaar is in verschillende vormen, gerond of klassiek. En natuurlijk ook beschikbaar is de eenvoudige versie met effen kleur, of met logo's van beroemde MLB teams met daarbij natuurlijk de onvolprezen New York Yankees.

De unieke stijl van de vissershoed

De vissershoed, geeft een echte oude school touch - denk aan de hip hop legendes van de jaren '90 - en daarnaast is er meer, deze hoed of pet is namelijk zeer praktisch. Je rolt 'm makkelijk op als je even geen zin of gelegenheid hebt om de pet te dragen. Meestal past die prima in de achterzak van een spijkerbroek. En de bob annex vissershoed is er zeker ook voor de dames, in dat geval kan die opgeborgen worden in de tas.
Verder lezen
A
Sluitenk