A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Lacer

Lacer, maker van originele caps

De op Hawai geboren Steve Fountain liet zich inspireren door de hiphopcultuur bij het maken van de unieke serie caps van hoge kwaliteit. Het snapback merk combineert originele materialen met even unieke concepten en ontwerpen. Van bling bling tot kant op de voorkant.

De snapback voor sneakers fans

Lacer is erin geslaagd om een nieuwe wereld van caps te maken. Voor wie verder wil gaan in het neerzetten van een eigen stijl! Deze snapbacks kun je aanpassen aan je eigen stijl en zo wisselen dat er altijd een match is met je favoriete sneakers van de dag.
Verder lezen
A
Sluitenk