A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Newboy Flat Caps

Met zijn legendarische retrovorm en onvergelijkbare charme wordt de newsboy of Ierse pet door zowel mannen als vrouwen gedragen. Deze vintage pet, afgeleid van de traditionele baret, is perfect als je op zoek bent naar een originele stijl.!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

De krantenjongenspet, retrostijl flat cap voor mannen en vrouwen

Herkenbaar aan de ronde, licht gebogen vorm, de acht panelen de korte klep, heeft de gavroche of Ierse pet een tijdloze uitstraling. Hij is net iets anders dan de platte pet en brengt stijl in elke stadsoutfit.

Een ierse pet met jeans en een overhemd geeft een stoere maar nette touch aan je outfit, terwijl een geklede jas je dichter bij de dandy chique brengt. Laten we niet vergeten dat de Ierse pet weliswaar doet denken aan Amerikaanse krantenbezorgers, maar dat hij ook is overgenomen door golfers en de allereerste autobezitters met elegante outfits. Hij is dus zowel geschikt voor een verfijnde als voor eenvoudige kleding, afhankelijk van hoe je 'm wilt gebruiken

Als vrouw kun je aan je vrouwelijke look een jongensachtige persoonlijkheid toevoegen met een pet zoals deze.

Bovendien staat op deze pagina hetzelfde model als de Peaky Blinders pet die in de serie wordt gedragen!

De breedste keuze aan newsboy caps

Vergeet niet dat naast een accessoire dat past bij alle modetrends, de newsboy cap, ook wel bekend als de gatsby cap, goed gezelschap is als het weer koel wordt. Veel modellen zoals de Stetson caps zijn gemaakt van wol. Deze prachtige tweed gavroches belichamen de Ierse traditie. Het materiaal is ademend, het isoleert zodat je warm blijft en is bestand tegen lichte luchtvochtigheid. Headict biedt ook Ierse Stetson petten aan die wol en kasjmier combineren voor een onvergelijkbaar comfort.

Liefhebbers van authentieke materialen zullen de newsboy lederen baretten waarderen, een soepel materiaal dat nog meer verfraait naarmate het ouder wordt. Ontdek de ontwerpen van Fléchet en Stetson in lams-, geiten- of runderleer.

In de zomer kunt u kiezen voor een newsboy cap in linnen, denim of katoen. Deze lichtere modellen beschermen tegen de zon en laten je hoofdhuid ademen voor maximaal comfort!

A
Sluitenk