Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Gavroche caps

Een prachtige retro vorm, dat is wat je opzet met de krantenjongens pet, ook wel Ierse pet of Irish cap genoemd. Deze pet maakt van jongens een man en van heren weer een jongen. En let eens op hoe verrassend deze pet een vrouw staat, vaak heel indrukwekkend! De gavroche cap is een klassieker die het verdient gedragen te worden in stijl! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

De gavroche retro trend

De gavroche cap is direct herkenbaar door zijn ronde, licht toelopende vorm met acht vlakken en een korte klep. Deze krantenjongenspet of Irish cap is een echte charmeur en er wordt vaak gezegd dat deze eigenschap overgedragen wordt aan de drager. De cap geeft een stijvol accent aan elke outfit. Met een jeans en t-shirt krijg je een stoere, licht ondeugende uitstraling en met een colbert ga je richting de dandy stijl en op chique. Met de pet maak je hoe dan ook een statement.

Onze keuze in gavroche caps

Bedenk dat naast het feit dat de pet zeer trendy en modieus is, de krantenjongenspet of Gatsby pet ook een warme metgezel is voor als het weer omslaat. Dus warm en cool tegelijk! Je ziet dan ook dat veel petten, bijvoorbeeld die van Stetson, voornamelijk gemaakt zijn van wol. Voor de zomer brengen de merken vaak wat lichtere varianten uit, die in de warmte wat beter draagbaar zijn en dan tegen de zon beschermen. De materialen voor die modellen zijn onder andere linnen, denim en katoen.
A
Sluitenk