A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Yums

De Yums caps : Made in US

Yums is het streetwear merk uit de Verenigde Staten met rapper Soulja Boy als uithangbord. In de samenwerking met New Era laat het merk zich inspireren door de hip hop cultuur, Crunk en straatkunst om caps te kunnen maken die direct herkenbaar zijn aan de beroemde smiley stijl en wereldberoemd zijn. De lach die het merk een unieke stijl geeft.

De snapbacks van Yums x New Era exclusief in onze shop

Kies ook voor de slogan - You Understand My Style - Yums is de samenwerking met New Era gestart om kwaliteitscaps aan te kunnen bieden. De smiley is verkrijgbaar in veel kleuren, voor dames en heren.
Verder lezen
A
Sluitenk