A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur

Een grote keuze aan mutsen van Hater

Hou je van mooie details en flashy kleuren? Dan is het merk Hater er voor jou! De makers en ontwerpers houden van het spelen met patronen en dessins en het zo maken van iets bijzonders. Laat je verleiden door een Fluo roze cap met prints van een Hot dog, ijsje of hennepblad.

Hater, het streetwear merk uit Azië

De Hater caps zijn direct herkenbaar op straat aan de ontwerpen en unieke prints. De designers van het merk zoeken zonder stoppen naar de laatste trends en maken dan met overtuiging en snelheid alweer een knappe cap. De Hater snapback kan zowel door dames als heren uitstekend gedragen worden.
Verder lezen
A
Sluitenk