A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Accessoires New Era

Zweer jij ook bij de New Era merkproducten voor je dagelijkse kleding? Caps, mutsen, T-shirts en truien die direct geïnspireerd zijn op de uniformen van de Amerikaanse sportcompetities, U weet vast niet waar u moet beginnen! Vind op onze site ook alle New Era-accessoire om uw stijl te garanderen.

Alles om uw New Era accessoires langer in leven te houden!

Het merk met de beroemde 59Fifty en Snapback caps zorgt ook voor uw favoriete accessoires om ze zo lang mogelijk te laten meegaan! Om een zachte pet weer in vorm te brengen is de Spray Shape ideaal, want als je de pet op een opblaasbare ballon plaatst die hem weer zijn oorspronkelijke vorm geeft, krijgt hij weer al zijn pit terug! Om uw New Era cap schoon te maken als u deze bevlekt heeft, kies voor de Spray Clean: verpakt in een flesje met een sproeipompje en na zorgvuldig borstelen de New Era borstel moet dit product worden aangebracht op de anti transpiratieband en op de bevlekte of licht vuile delen waarna u uw cap kunt opfrissen! Om uw pet te ontdoen van de onzuiverheden van de stad, zal de Cap Brush uw beste bondgenoot zijn en effectief strijden tegen de gevolgen van de vervuiling! New Era onderhoudsproducten zijn er om ervoor te zorgen dat je favoriete pet of snapback je niet in de steek laat!

Hoe u uw New Era caps kunt opslaan

Het is niet genoeg om alleen maar je caps schoon te houden, wil je de goede staat in de loop van de tijd te garanderen. Om te voorkomen dat petten vervormen, heeft New Era opbergoplossingen om petten te beschermen en te voorkomen dat ze onder de rest van uw garderobe te verpletteren. Kies bijvoorbeeld voor een opbergrek aan de wand waar aan al je mooiste modellen kunnen worden opgeborgen! Voor degenen die niet kunnen reizen zonder hun New Era-accessoires, kunt u met de cap dragers 2, 6 of 24 petten in hun waterdichte en stijve koffers opbergen en ze vervoeren. Een slimme oplossing die je ook thuis kunt gebruiken als je zuinig bent op je petten!

A
Sluitenk