Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
nobis

Vanuit Canada en sinds 2005, verrast Nobis ons elk seisoen met een collectie van originele hoofddeksels van zeer hoge kwaliteit. De passie voor perfectie en kleine details maakt Nobis tot het favoriete merk van Headict. Rijke keuze aan materialen en vormen, mix van creativiteit en raffinement! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Materiaal

De charme en klasse van een must have merk

Ontdek Nobis, het premium headwear merk, dat befaamd is door de topkwaliteit en originaliteit van de collectie en producten. Nobis sluit geen compromis, niet op kwaliteit en niet op comfort of de warmte van de mutsen en bontmutsen. De producten worden voortdurend verbeterd in zowel ontwerp als materialen om je altijd het beste comfort te geven. Het Canadese merk koestert een sterk gevoel voor schoonheid : Nobis bontmutsen zijn uniek in zowel de vorm als in het belang dat aan details gehecht wordt. De modelijn van Nobis mutsen biedt keuze aanzowel mannen als vrouwen en wordt gekenmerkt door de authenticiteit van de ontwerpen, de materiaalkeuze en vormen en kleuren die passen bij deze tijd.

Onze collectie mutsen en bontmutsen van Nobis

In imitatie bont of in het echt, verrast Nobis ons met de charme van echt design en het materiaal dat voor de bontmutsen gebruikt wordt. Dames, let bijvoorbeeld op de originele details van leer en veren of laat je verleiden door de bontmutsen met grote mazen. En voor de heren levert het dragen van een Nobis muts een stijlvolle uitstraling op, naast de warmte en comfort die je bij elke Nobis aantreft. Ervaar de hele collectie van Nobis in onze shop.
A
Sluitenk