Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
nobis

Ontdek de elegantie en verfijning van het Canadese merk Nobis. Met een collectie kwaliteitsmutsen en chapka's onderscheidt Nobis zich door zijn originele en bijzondere vormgeving.Verder lezen

De charme en verfijning van een must-have merk

Ontdek Nobis, het premiummerk van Headwear dat bekend staat om zijn unieke en hoogwaardige productontwerp. Nobis levert niet in op de kwaliteit, het comfort en de warmte van beanies en chapka's. De producten worden voortdurend herzien op het gebied van ontwerp en materialen om u te allen tijde het beste comfort te bieden. Het Canadese merk heeft een groot gevoel voor esthetiek: Nobis chapka's zijn uniek, zowel in hun vorm als in het belang dat aan details wordt gehecht. De lijn van Nobis, voor mannen en vrouwen, wordt gekenmerkt door authenticiteit in het ontwerp en de materiaalkeuze, en moderniteit in de vormen en kleuren.

Onze selectie van Nobis hoeden en chapka's

In echt of nepbont charmeert Nobis ons met de fijnheid van het ontwerp en de materialen van zijn chapka's. Ultra vrouwelijk, ze zijn versierd met subtiele details zoals veertjes of leer. Je kunt je ook laten verleiden door de chapka's in grote steken gebreid. Ook voor mannen is een Nobis muts zeker een vleugje elegantie, voor hen die op zoek zijn naar warmte en comfort, zonder afbreuk te doen aan de stijl. Bekijk de hele Nobis collectie in onze winkel.

A
Sluitenk