Dames muts met pompon

Muts Pompon Dames

Deze mutsen met pompon zijn misschien nog wel meer geliefd om hun hoge knuffelbaarheidsgehalte dan om hun functionaliteit. De draagster van zo’n muts met pompon voor dames krijgt meteen iets liefelijks over zich heen. Er zijn verschillende versies mutsen met pompon beschikbaar en dat maakt hem harstikke veelzijdig! Een dames muts met pompon kan op verschillende manieren worden gestijld en is weer helemaal in de mode! Experimenteer met eigenzinnige looks of houd het klassiek met een muts pompon dames! Lees verder
Bestel Muts Pompon Dames - Mutsen met Pompon- Lage Prijzen - Headict
45 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Team
Prijs
  • € 24,00 - € 70,00

Headict collection



Charmante Pompon Muts

Jezelf helemaal moeten inpakken tegen de vrieskou is over het algemeen geen goeie look, maar de zachte wollige pom pom muts zal de aandacht afleiden van zelfs de meest oncharmante winteroutfits. Niemand kan de zachtheid van een pluizige muts met bont pompon weerstaan! Een grof gebreide wollen muts met bolletje is daarom beslist het perfecte accessoire voor de winter! Zeker als deze ook nog komt met heerlijke zachte fleece voering. Uiteraard is de beanie met pompon verkrijgbaar in verschillende felle kleuren en patronen waar iedereen vrolijk van wordt.

Barts Amsterdam is een merk datgeweldige pompon mutsen maken die je in de Headict collectie vindt! Met een Barts muts dames met imitatiebont,echt bont of wollen pompon maak je zeker helemaal de blits deze winter


Pompon muts tegen de winterblues

Nu we weer in die tijd van het jaar zijn beland waarin we niet zonder winter muts de deur uit kunnen, is het tijd om jezelf te trakteren op een praktisch en tegelijkertijd stijlvol modeaccessoire. En als je dan gaat investeren in een nieuw artikel, koop dan een lekker warme gebreide muts met pompoen. Dames, dit cadeautje aan jezelf kan je wellicht net dat opkikkertje geven om je uit de winterblues te trekken tijdens een laaaaange winter. Een gebreide muts pompon dames is een lieflijke aanvulling op je basis garderobe. Draag een denim jas en gebreide muts en sjaal om je look helemaal af te maken.

Onze mutsen komen in 1 maat: one size fits all en echt veel verschil tussen de dames en heren muts met pompon is er eigenlijk niet. Shop dus gerust tussen alle beschikbare mutsen met pompon In onze Headict hoedshop.