Herenmuts en beanie met pompon

Herenmuts en beanie met pompon

Wist je dat de pompon oorspronkelijk bovenop een gebreide muts werd genaaid om de hoofden van vissers te beschermen voor als ze hun hoofd stootten? Tegenwoordig moet een heren muts warm, praktisch en mooi zijn en is de pompon alleen nog ter decoratie. Hoe dan ook, een beanie of muts met pompon voor heren is hartstikke hip en zorgt ervoor dat je winter een milde wordt! Lees verder
Herenmuts met pompon Kopen? - Herenmuts en Muts met Bolletje - Headict
49 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 24,00 - € 50,00



To pompon or not to pompon?

Een pompon op een muts heren? Als je op zoek bent naar een beanie heren, dan denk je er misschien niet meteen aan om een wintermuts met pompon te kopen. Is dit wel cool en stoer genoeg of loop ik voor gek met zo’n wollen muts met bolletje? Wij hebben nieuws voor je: de bolletjes muts, oftewel een herenmuts met pompon, is helemaal trendy.


Muts met Pompon: het ideale accessoire

Blijf lekker warm in stijl met de beste mutsen met pompon voor heren. Zo’n muts voor heren is het ideale accessoire om je te helpen de lange winter door te komen en een van onze favorieten door de toevoeging van de grappige pompom. Hoe groter de pompon, hoe leuker vinden wij of wat dacht je van een muts met bont pompon? Een heren muts met bolletje is een trendy accessoire voor de koudste tijd van het jaar. Sterren zoals Idris Elba, David Beckham en zelfs Prince William werden al gespot met hun eigen trendy pompon herenmuts.

Zie ook:
Heren bontmuts
Heren sjaal


Muts pompom voor in de sneeuw

Als essentieel accessoire voor snowboarders of skiërs is een beanie muts voor heren met pompon een praktische aanvulling op je outdoor collectie. Denk aan een gebreide muts heren van een merk zoals Barts, Capcho en Picture. Grof gebreid in een kabelpatroon om een mannelijke, stoere touch aan je herenmuts te geven maar met een pompoen op de muts voor een speels effect. Kies voor een lange heren muts of ga er voor een in neutrale donkere kleuren zoals een zwarte muts heren of een donker blauwe muts. Om op te vallen op de piste kies je een rode muts, zo zien ze je van veraf aankomen.


Pompon beanie met logo

Ons assortiment bevat een ruime keus aan herenmutsen met pompons in verschillende kleuren en stijlen. Een mix van materialen zoals wol en acryl zorgt voor warmte en zorgt dat je muts enigszins waterafstotend is, vrijwel alle modellen zijn gevoerd met fleece. De afgelopen jaren zagen we een toename in pompon mutsen met logo’s. Kies bijvoorbeeld een herenmuts met pompon met het logo van je favoriete sportteam uit de MLB, NHL of NBA.


Headict: een hippe muts pompon kopen

Hier in onze Headict hoedshop vind je een zeer diverse selectie van de meest hippe en trendy pompon beanies voor heren. De boodschap is duidelijk: een herenmuts of beanie met pompon kan op elk moment van pas komen. Of dat nou op de ijsbaan, skipiste of gewoon voor op de fiets is. Houd je hoofd warm met een trendy heren muts met pompon van Headict, in onze collectie vind je een trendy muts met pompon die bij jou past. De pomponmuts komt in 1 maat: one size fits all en hij past dus iedereen. Bestel nu en ontvang gratis verzending bij een bestelling van €49 of meer.