A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Chillouts
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

Chillouts: Whatever you want

Chillouts cultiveert met trots de diversiteit en levendigheid met het motto: €œAlles begint bij je hoofd, whatever you want. Het merk biedt een grote variatie van mutsen met pompon, gebreid met grote mazen en geinspireerd door de trends van de mode van vandaag en morgen. Voor de muts die perfect past in het stadse leven en in de bergen of aan zee.

Onze selectie mutsen van Chillouts

Kies een een korte muts in het paars en zwart, een oversized grijze muts met een grote pompon of voor voor een vallende muts voor een relaxte sfeer die er toch stijlvol uitziet. Met of zonder pompon, Chillouts onderstreept je eigen natuurlijke charme met comfort in stijl.
Verder lezen
A
Sluitenk