A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Landing
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

De mutsen van Landing : origineel en authentiek

Deze mutsen bieden je comfort en stijl gedurende de hele winter. Voorzien van veel kleuren en originele patronen en motieven. Of je nu graag wilt boarden in opvallende kleuren of juist wilt skaten in een sobere stijl, de mutsen van Landing verleiden je met hun kwaliteit.

Landing, de mutsen uit Frankrijk

Ontdek onze selectie van mutsen voor dames en heren van Landing. Met of zonder pompon zijn ze lekker makkelijk elke dag te dragen, lekker warm en comfortabel. Val voor een muts met abstracte prints voor een casual stijl of een gestreepte om een stijlvolle indruk op de pistes mee te maken!
Verder lezen
A
Sluitenk