A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Satila
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

De mutsen Satila, de onmisbare mode

Satila is hoeksteen van de Scandinavische wintermode sinds 1896. Origineel, warm, stijlvol presenteert het merk authentieke modellen met uitstekende eigenschappen: kwaliteitsmaterialen, puur design en milieu vriendelijke productie methoden.

Satila, originele kwaliteitsmutsen

De Satila mutsen combineren warmte, kwaliteit en comfort. Het merk staat bekend om haar authenticiteit. Ontdek op onze site de mutsen die verkrijgbaar zijn met motieven en in verschillende kleuren, in echte scandinavische stijl. Voor een muts die past bij alles wat je doet, van afdaling van de piste tot een simpel bezoek aan de kroeg in een koude stad. Een collectie headwear van minimalistisch en geraffineerd design uit Zweden!
Verder lezen
A
Sluitenk