A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Eisbar

Er is geen wintersporter die zonder een goede muts de berg op gaat. Eisbar is een toonaangevend merk uit Oostenrijk dat de nationale skiploeg van mutsen voorziet. Eisbar maakt het verschil met de warmte eigenschappen van het materiaal, het draagcomfort en weersbestendigheid. Voor zowel dames als heren maakt Eisbar mutsen met grote mazen en met fleece voering. Je hoofd blijft lekker op temperatuur. Een, zeker in de Alpen, legendarisch merk dat je niet mag missen op je volgende vakantie in de sneeuw! Verder lezen

De Eisbar muts: de trendy winteraccessoire

De Eisbar muts gaat snel een onmisbare schakel in je wintersport worden. De combinatie van techniek en design biedt precies wat je nodig hebt. De muts is natuurlijk gemaakt voor het sporten op de pistes in een fashionable stijl, maar de Eisbar voelt zich ook prima thuis in de stad. Voor zowel als heren zal de volgende wintersport met een Eisbar warm, origineel en charmant uitpakken.

Een grote collectie mutsen van Eisbar

Aan het eind van de jaren 50 besloten Maria Wöss en haar man Franz handgemaakte mutsen voor de wintersport te gaan fabriceren voor de verkoop. Vanaf de jaren ’60 kent het merk ook internationaal succes dankzij sponsoring van sterren als Toni Sailer. Vanaf dat moment is het snel gegaan en is het nationale team van Oostenrijk verknocht aan de Eisbar muts. Een succesverhaal!
A
Sluitenk