A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Eisbar
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

De Eisbar muts: de trendy winteraccessoire

De Eisbar muts gaat snel een onmisbare schakel in je wintersport worden. De combinatie van techniek en design biedt precies wat je nodig hebt. De muts is natuurlijk gemaakt voor het sporten op de pistes in een fashionable stijl, maar de Eisbar voelt zich ook prima thuis in de stad. Voor zowel als heren zal de volgende wintersport met een Eisbar warm, origineel en charmant uitpakken.

Een grote collectie mutsen van Eisbar

Aan het eind van de jaren 50 besloten Maria Wöss en haar man Franz handgemaakte mutsen voor de wintersport te gaan fabriceren voor de verkoop. Vanaf de jaren ’60 kent het merk ook internationaal succes dankzij sponsoring van sterren als Toni Sailer. Vanaf dat moment is het snel gegaan en is het nationale team van Oostenrijk verknocht aan de Eisbar muts. Een succesverhaal!
Verder lezen
A
Sluitenk