A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Airhole
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur

Airhole blinkt uit in originaliteit

Airhole geeft al jaren veel liefhebbers een ander en warm gezicht en heeft het facemask opnieuw uitgevonden. Het merk biedt een grote keuze aan modellen, de een nog mooier dan de ander: kettingen, vrouwenlippen, snorren, je kunt het zo gek niet bedenken.

De techniek van de halsdoek

Ook in technisch opzicht zijn de ontwerpen om van te smullen: gemaakt van een gevoerde fleece, warm en comfortable voert de Airhole halsdoek vocht af en zorgt voor een antibacteriële werking. Een perfecte gezichtsbedekker met de lekkere vorm, verrassende prints en duurzame materialen. Je blijft warm en je zweet wordt netjes afgevoerd. Voor een complete gezichtsbescherming maak je met de Airhole halsdoek dus de juiste keuze. De innovatieve modellen, trendy en van hoge kwaliteit zorgen voor een onuitwisbare indruk op de pistes onder alle condities!
Verder lezen
A
Sluitenk