Nekwarmers

Nekwarmer voor mannen en vrouwen

Nekwarmers zijn enorm praktisch, en laat praktisch nou net in de mode zijn! Anders dan een sjaal of halsdoek past een nekwarmer over je hoofd en blijft zo goed op zijn plaats zitten. Je hoeft je neksjaal niet steeds weer vast te binden uit angst hem te verliezen; de nekwarmer neemt daarnaast bijna geen ruimte in beslag en is nuttig tegen de kou en de wind. Een losse col kan worden aangepast aan je handschoenen , muts of jas en hij voelt heel zacht aan! Perfect voor sportieve, maar ook voor dagelijkse activiteiten. Lees verder
Beste Nekwarmers Online Kopen - Nekwarmer Dames Of Heren - Headict
34 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 16,00 - € 40,00

Een nekwarmer voor alle doeleinden

Een ski col is een favoriet onder wintersporters. Met een anti-UV-behandeling, een verbeterd ademend vermogen en bescherming tegen de kou kan een ski nekwarmer sporten zo aangenaam mogelijk te maken. Merken als Buff of Beardo maken het mogelijk in de kou toch trendy te blijven met hun kleurrijke en originele ontwerpen. Een ski sjaal is zelfs ook discreter voor gebruik in de stad en heel stijlvol met hun perfecte combinatie van materialen en patronen! Combineer een leuke nekwarmer met je winterjas of poncho en loop er altijd warmpjes en modieus bij!



Het toonaangevende merk: Buff

Het merk Buff, dat in 1992 in Spanje werd opgericht, creëert elk jaar collecties van microvezel-nekwarmers die een materiaal van hoog niveau om de kou te bestrijden, combineren met moderne ontwerpen die zijn aangepast aan het dagelijkse leven. De modellen in (merino)wol passen bij je als je op zoek bent naar natuurlijke vezels, terwijl de modellen in fleece perfect zijn om te voorkomen dat je het koud krijgt. Voor extreme omstandigheden moet je kiezen voor nekwarmer action zoals een Buff Cyclone en als je duidelijk zichtbaar wilt zijn in alle omstandigheden is de Buff nekwarmer met reflecterende strepen een must-have! Een alternatief voor tijdens het sporten is een Nike nekwarmer.


Verschillende toepassingen van de neksjaal

De halswarmer is ook zeer interessant vanwege de vele toepassingen. Hij kan je nek bedekken als een sjaal, en nog veel meer. Hij kan ook gebruikt worden als masker om je neus en mond te bedekken als je gezicht koud is, zoals een balaclava oftwel bivakmuts. De modellen van Buff zijn hier ideaal voor, dankzij hun aanzienlijke dikte. Dit is ook mogelijk met een ski monddoek voor heren of dames van het merk Beardo, dat zeer originele modellen biedt, met name met ultra-fantasy dessins. Genoeg om deze winter een eigen stijl op de piste te hebben! Bekijk de verschillende modellen op onze site, je kunt hier alle accessoires vergelijken om te bepalen welke stijl het beste bij jou past.

Zie ook:



Welk materiaal voor jouw nekwarmer?

Voor een nekwarmer voor dames of heren bestaan er verschillende soorten materiaal: de gebreide steek natuurlijk, die lijkt op een klassieke sjaal, maar ook meer technische en lichte materialen, die de nek warm houden en tegelijkertijd veel dunner zijn. Het hangt allemaal af van hoe je het gaat gebruiken. Je nekwarmer kan bijvoorbeeld tijdens de wintersport worden gedragen; in dit geval zult je je comfortabeler voelen met een dunner materiaal, dat makkelijk onder de ski-jas kan. Voor ultieme warmte tijdens vele graden onder nul draag je een nekwarmer onder je snood, bont sjaal of wollen sjaal, zo krijgt de kou echt geen kans! Voor in de stad kun je van alles kiezen. Bovendien is breiwerk op dit moment erg trendy, waarom niet met een paar franjes voor een geinig effect aan je nekwarmer? Hoe dan ook, je kunt op Headict rekenen op een uitgebreide selectie, zeer gevarieerd in termen van merken, kleuren en materialen, voor iedereen, ongeacht je stijl van kleding, en ongeacht hoe je dit accessoire wil dragen.