A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Airhole

De halsdoeken zijn er om ontdekt te worden, het comfort wacht op je! Als je een liefhebber bent van free style en de grote tochten in de winterse bergen, dan gaat het Canadese merk Airhole je leven veranderen. Airhole is opgericht door de pro surfers Kyle Stephens en Chris Brown en biedt een super collectie van halsdoeken die origineel zijn door de samenwerking van de surfers en boarders met kunstenaars. Ideaal om indruk mee te maken op de witte pistes! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur

Airhole blinkt uit in originaliteit

Airhole geeft al jaren veel liefhebbers een ander en warm gezicht en heeft het facemask opnieuw uitgevonden. Het merk biedt een grote keuze aan modellen, de een nog mooier dan de ander: kettingen, vrouwenlippen, snorren, je kunt het zo gek niet bedenken.

De techniek van de halsdoek

Ook in technisch opzicht zijn de ontwerpen om van te smullen: gemaakt van een gevoerde fleece, warm en comfortable voert de Airhole halsdoek vocht af en zorgt voor een antibacteriële werking. Een perfecte gezichtsbedekker met de lekkere vorm, verrassende prints en duurzame materialen. Je blijft warm en je zweet wordt netjes afgevoerd. Voor een complete gezichtsbescherming maak je met de Airhole halsdoek dus de juiste keuze. De innovatieve modellen, trendy en van hoge kwaliteit zorgen voor een onuitwisbare indruk op de pistes onder alle condities!
A
Sluitenk