A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Gena
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Muts en bontmuts van Gena: voor een authentieke en originele stijl Vanuit het materiaal dat met grote zorg geselecteerd wordt, kan Gena een erg hoge kwaliteit van het eindproduct garanderen. Een vleugje modern zorgt ervoor dat de collectie zowel in vorm als finesse van het materiaal zijn gelijke niet kent.

Ontdek onze Gena collectie

Laat je verleiden door een zwarte konijnen bontmuts van Gena, of een zwarte muts met een grote bont pompon voor in de stad of buiten in de natuur. De tijdloze luxe van Gena tekent voor een collectie die niemand onberoerd laat.
Verder lezen
A
Sluitenk