Brixton

Brixton Petten & Hoeden

Brixton is ontstaan uit de samenwerking tussen drie vrienden die geïnspireerd door muziek en andere culturen in 2004 van hun lifestyle unieke producten maaken. Het tijdloze design en de ingetogen sfeer van de Brixton collectie is volstrekt uniek. Een echte mix van trend en traditie. Elk stuk is gemaakt met zorg, kwaliteit en aandacht voor detail. Lees verder
Brixton Pet Kopen? Brixton Hoed - Bestel Goedkoop Online - Headict
119 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 160,00



Zie ook :



Ga voor de Brixton levensstijl

Gemaakt door surfers en doordrenkt met de coole vibe van het Amerikaanse skateboard magazine Transworld, waar twee van de oprichters werkten toen ze de gewaagde stap maakten om de hoed en cap nieuw leven in te blazen. Brixton Headwear slaagt erin vormen en materialen te moderniseren en tegelijkertijd die premium vintage look te behouden die het merk zijn unieke stijl geeft.


Cap Brixton

Een Brixton cap of platte pet geeft je gegarandeerd die retro look. Denk bijvoorbeeld aan een geruite zeemanspet, flatcap of een newsboy Brixton Cap Grey in tweed of wol met eventueel een visgraatmotief. Voor een meer moderne uitstraling kies je voor een coole trucker, relaxte vissershoed (ook wel bucket hat genoemd), Brixton snapback hat of andere hippe pet voor heren en/of dames. Elke hoed of pet is in elk geval met zorg gemaakt: van de vintage geïnspireerde Brixton pet dames of heren van gemixte materialen tot de Brixton 5 panel cap van katoen, canvas of suède, en niet te vergeten de karakteristieke muts met een omslag die perfect gevormd is en gemakkelijk te dragen: dit Californische merk gaat je versteld doen staan en stelt nooit teleur!

A découvrir également : Brixton hoed - Brixton petten - Brixton cap - Brixton muts


Jouw unieke Brixton hoed

Terwijl anderen de voorkeur geven aan een trilby of een fedora, heeft jouw chapeau net dat beetje extra stijl en glamour dat je doet uitblinken tussen de rest. In de afgelopen tijd hebben we steeds meer Brixton caps, hoeden en petten toegevoegd voor heren. Ontdek bijvoorbeeld de Brixton hooligan flat cap black in linnen of katoen, deze duckbill heeft een iets verhoogde peak. Maar ook een Brixton hoed dames is hier te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sjieke jagershoed dames of een Brixton grey hat? Dames én heren zijn gek op de Brixton fiddler cap xs, de schipperspet die ons allemaal een elegante look geeft! Iedereen geniet ervan om door onze gevarieerde Brixton hippe hoeden collectie te scrollen.


Brixton bij Headict

We zorgen bij Headict dat we alle Brixton hoeden zo veel mogelijk op voorraad hebben voor onmiddellijke verzending. Op zoek naar een bepaalde pet of hoed? Door de filters op onze site te gebruiken, kun je onder andere zoeken op kleur, type en maat. Verzending boven de 75 Euro is gratis voor alle Brixton caps, Brixton hats en Brixton petten in onze collectie. Ontworpen om een statement te maken maar dan met een ingetogen stijl: elke Brixton hat zal een tijdloze toevoeging zijn aan je garderobe. Een hoed voor heren kan uiteraard ook door de dames gedragen worden en dat geld andersom net zo: de hoeden dames kunnen ook prima voor heren.

Liefhebbers van dit merk moeten zeker ook eens een kijkje nemen in onze grote Stetson collectie of bij de Bailey Caps. Ook deze merken bieden zowel vintage stijl flat caps maar ook moderne modellen zoals 5 panel en snapbacks. Check voor een betaalbare hoed, pet of Brixton flat cap de sale, hier vind je onze topmerken voor zeer aantrekkelijke prijzen.