A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Pet Superman

Wie kent Clark Kent niet, de superheld van het DC Comics universum met buitenzintuiglijke krachten, een waar symbool van de Amerikaanse cultuur? Of je nu een absolute stripliefhebber bent of niet, Superman moet iets voor je betekenen! Binnenkort in Metropolis! Kies nu je pet, superman! Keuze uit de New Era snapback modellen!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur
Sub-categorieen

Superman, een mode-icoon met een groot hart!

Jong en oud zijn allemaal jaloers op zijn attributen en gaan soms zelfs zo ver dat ze het mythische Superman-pakje dragen om een beetje dichter bij hun held te komen. Een essentieel onderdeel van elke zichzelf respecterende Superman: de Superman pet is een must-have accessoire voor de fans van de man die de zwakken en onderdrukten verdedigt. Het gele en rode symbool is een echt Amerikaans icoon dat over de hele wereld naam heeft gemaakt en veel kinderen maar ook tieners en volwassen dragen zijn symbool met trots op onze dagelijkse kleding of op themafeestjes. Iedereen heeft recht op zijn Superman-accessoire om aan de wereld te bewijzen wie zijn rolmodel is!

zie ook :

Zet een kleine superheld in je met een Superman pet!

Als Superman je favoriete superheld is dan is een Superman snapback de pet die laat zien wie je bent, je look compleet maakt en je misschien wel de superkracht geeft om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan! New Era is het merk dat een breed scala aan Batman- en Supermancaps aanbiedt. Voor degenen die het vaak koud hebben of gewoon voor in de winter, zal de Superman muts je superkrachten warm houden! Wat het weer en uw wensen ook zijn, de headwear-merken hebben een grote verscheidenheid aan min of meer flitsende ontwerpen ontwikkeld! En om de kleintjes te beschermen tegen de strenge winter of de hitte van de zomer, maar ook tegen de slechteriken, maakt de Superman-headwear van uw kind een mini-superheld die klaar is voor elke uitdaging!

A
Sluitenk