Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Dames bontmuts

span>Bontmutsen dames zijn elegant en comfortabel! De Russische muts (bontmuts of chapka) is het modeaccessoire van het moment! Bont of niet, de dames bontmuts is elegant en comfortabel! De keuze is groot, dus dames, koude oren zijn passé! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

De enige echte vrouwelijke Russische bontmuts

Rechtstreeks uit Rusland is de bontmuts perfect om je hoofd te beschermen tegen de kou, in stijl. Warm en praktisch, het zal essentieel zijn in de winter als de temperaturen dalen.

Hoe kies je de juiste bontmuts?

Er zijn verschillende stijlen Russische mutsen. Je kunt gaan voor de klassieke bontmuts, met een gladde top en een gevuld interieur. Andere modellen zijn volledig van bont gemaakt. Er zijn ook bonten petmodellen, die door hun materiaal warmte bieden én een stijlvolle look. Het hangt af van jouw wens en stijl. Bij twijfel kun je natuurlijk ook jezelf verwennen met een muts én -pet, om beide te kunnen dragen, afhankelijk van je outfit. Enjoy!

Een Russische muts voor dames, die past als gegoten

Er zijn tal van kleuren om uit te kiezen voor je bontmuts. Kies op basis van je smaak, maar houd natuurlijk rekening met meest voorkomende kleuren in je garderobe. Je kunt een bontmuts dragen in beige, bruin, of waarom niet zwart? Tweekleurig kan ook, of marineblauw, een van de belangrijkste tinten van dit seizoen. In ieder geval zal dit accessoire maximale warmte brengen, maar ook veel elegantie. Het is een soort hoofddeksel dat ons doet denken aan de Russische tsaren, en is daardoor minstens zo chique als een hoed. De dames-bontmuts gaat dan ook beter samen met een formele outfit dan bijvoorbeeld een pet, daarom moet je er wel eentje in je kast te hebben. Deze Russische bontmuts zal je de winter doorhelpen: het hoofd is het lichaamsdeel dat beschermd moet worden om warm te voelen. Zonder hoofddeksel, ondanks een warme outfit, zult u nog steeds dat gevoel van kou hebben. Dat gevoel wordt verleden tijd als je je bontmuts ophebt!

A
Sluitenk