Muts met pompon klassiek

Klassieke muts met pompon

Alle merken mutsen bieden een klassieke muts met pompon aan. Laat u verleiden door het vrolijkste accessoire van de lange winterdagen. U zult onvermijdelijk een muts met pompon vinden die is aangepast aan uw stijl! Lees verder
Muts Met Pompon Nodig? - Koop Nu Felle Muts & Klassieke Muts - Headict
18 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 24,00 - € 35,00

Een modeaccessoire, de muts met pompon?

Als je zegt winterseizoen, kun je niet om de muts met pompon heen. Gemaakt van wol of acryl, is dit accessoire een must have wanneer het eerste koude weer intreedt. Het is een must have, en het laat ons er meteen goed uitzien! Ook houden we dit gezellige accessoire graag in handen. Groot met brede draden of rond en klein, de pompon is er in alle kleuren; van traditioneel wit of zwart tot pastel of felle kleuren. Dus, denkt u aan een muts met of zonder omslag? Met of zonder logo?

zie ook :

Onze merken van pomponmutsen

Barts en Coal bieden een grote verscheidenheid aan mutsen aan. En als u graag met uw persoonlijkheid wilt pronken, waarom kiest u dan niet voor een superheldenversie of geborduurde modellen, afhankelijk van uw stemming of smaak? Er is geen gebrek aan originaliteit in de inscripties. Lederen patches met de naam van het merk genaaid op de omslag geven een meer sobere stijl, zoals bij het Franse merk Olow.