Oranje Pet

Oranje pet

Wees trendy dit seizoen door een oranje petje te dragen, een accessoire dat je look zeker zal verbeteren. Oranje petjes vallen onder de meest trendy kleuren van het moment, of je nu van een sjieke of een street-look houdt. Om ongelimiteerd te ontdekken en te dragen!  Lees verder
Shop Oranje Pet - Oranje Petjes Bestellen - Grootste Aanbod - Headict
29 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 60,00



De oranje pet die bij je past

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, de pet is een accessoire dat onmisbaar is geworden. Als het ooit uitsluitend functioneel was, bewees het geleidelijk aan zijn waarde als modeartikel en niet alleen in street wear of sportkringen, waar het zich in de eerste jaren onderscheidde. Deze accessoires zijn inderdaad ook ontworpen voor de modefanaten in bredere zin.


Onze oranje pet modellen

Oranje wordt gezien als een warme, vrolijke kleur met veel energie. In tegenstelling tot wat veel mensen vaak denken is het niet moeilijk om oranje accessoires te combineren. Het is juist een aantrekkelijke kleur met lef. Het dragen van oranje laat zien dat je niet bang bent om een beetje op te vallen.

Wij zijn dus niet verbaasd dat de oranje pet een van de meest populaire accessoires van het moment is. Een trendy oranje cap van Headict kan zowel in de zomer worden gedragen als in de winter en zal een donkerdere outfit opvrolijken. Het belangrijkste is gewoon om je eigen look samen te stellen, een look die je persoonlijkheid voor zichzelf laat spreken. Aarzel niet om te spelen met contrasten, zowel qua kleur als qua uiterlijk, door je oranje pet op een creatieve manier te integreren. Het belangrijkste is om te laten zien hoeveel je durft.


Combineer je pet met neutrale kleuren

Wist jij dat oranje met een groot aantal kleuren te combineren is? Het is behoorlijk veelzijdig. Of je nou de voorkeur geeft aan feloranje, donkeroranje of daartussen in, je bent vrij om de kleur te kiezen die jij het mooiste bij jezelf vindt staan. Een klein accessoire zoals een oranje hoed of petje is al genoeg om je hele outfit op te vrolijken. Oranje geeft je flair.

Om je oranje artikelen te laten opvallen combineer je ze met neutrale kleuren. Van donkere tinten zoals zwart en antraciet tot licht zoals beige en zalmkleur of zelfs gebroken wit, je zal er verfijnd uitzien met een vrolijk en gedurfd oranje accent.

Beige is een van die kleuren die vaak wordt beschouwd als saai. Een manier om dat te voorkomen is om je beige kleding te combineren met een oranje muts. Ook de eentonigheid van grijs wordt onderbroken door het te combineren met oranje.


De meest trendy merken

Wat wordt je favoriete merk voor de oranje baseball cap? In onze hoedshop vindt je met name New Era, het bekende merk van US baseball caps, maar ook Cayler & Sons dat is uitgegroeid tot een van de topmerken in de wereld voor petten en street style.

Dames- of herenmodellen, kinder caps, een 59Fifty oranje baseball cap of oranje snapback, je vindt de meeste caps wel in oranje, ons assortiment is uitgebreid genoeg om het oranje petje te vinden die het beste bij je past.

Alle modellen die beschikbaar zijn, zijn unisex en kunnen zowel door dames als heren worden gedragen!

Voor goedkope petjes of een oranje hoedje voor spotprijzen ga je naar onze sale. Bekijk hier leuke hoedjes, mutsen en petten met grote kortingen.

Waar wacht je nog op? Voeg een oranje pet uit onze voorraad toe aan je winkelwagen, plaats je bestelling en je hebt hem snel in huis! Lees de bezorginformatie, verzending voor bestellingen boven de 75 euro zijn gratis!