Dames vissershoed

Vissershoedje Dames

Ontdek ons assortiment van vissershoedjes dames! Dit mode-item is van ouderwets vissershoedje uitgegroeid tot een echt trendy object. Winter of zomer, ontdek onze modellen van hippe vissershoed dames en de bucket hat dames. Lees verder
Shop Bucket Hat Dames - Vissershoedje Dames - Beste Prijs - Headict
25 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 80,00



Stijlvol met bucket hoed dames

Vissershoedjes hebben al jaren geleden zijn intrede gedaan en heeft de hoofden van veel mannen, vrouwen en kinderen gevonden die zich willen beschermen tegen de zon. Ze zijn al lang de favoriete hoeden van de vakantieganger, vanwege de hoge bescherming en het ultra-praktische uiterlijk met zijn brede rand. Na een paar jaar uit de mode te zijn geweest, is de bucket hat voor dames nu weer helemaal terug in de huidige mode. Bucket hat staat gewoon voor vissershoedje in het Engels. Vandaag de dag is de dames vissershoed dus een modeaccessoire zoals alle andere, die we met plezier dragen, om dezelfde redenen als vroeger.

Een tikje hiphop

Het zijn de kunstenaars uit de wereld van rap en hiphop die het vissers hoedje voor dames weer populair hebben gemaakt en zo zijn plaats in onze garderobe heeft teruggewonnen. Tegenwoordig ziet de bucket hoed er natuurlijk niet meer zo uit als vroeger: hoewel 'ie vroeger een beetje fel was, in een effen kleur en af en toe voorzien van het logo van een alcoholische drank die vaak op campings wordt geconsumeerd, voldoet de trendy bucket hat nu alle regels van de huidige trends, en is het tegelijkertijd een modeaccessoire geworden waar we nooit moe van worden.

Zie ook:



Vissers hoed: groot gebruiksgemak

Deze vrouwenhoed is in de eerste plaats een praktisch hoofddeksel, en dat is niet veranderd. Deze stoffen hoed is gemaakt van een zeer zacht en licht katoen, waardoor je niet voelt dat je 'm ophebt omdat hij ongekend comfort biedt. De bucket hat is voor de zomer wat de muts voor de winter is! Daarnaast is het een hoed die heel gemakkelijk mee te nemen is. Vanwege zijn flexibiliteit is hij gemaakt om opgevouwen te worden, zonder hem te beschadigen. Daarnaast zijn er heel veel omkeerbare bucket hats die aan twee kanten gedragen kunnen worden.

Moderegels opnieuw uitgevonden

Het uiterlijk van de dames bucket hat de laatste jaren sterk veranderd. De gebruikte materialen zijn van een hoogwaardigere kwaliteit om stijl toe te voegen aan de hoed. Sommige materiaal soorten zijn zo sterk dat je hem als regenhoed kan dragen. Bovendien kan hij worden versierd met een trendy design, eigentijdse ontwerpen, en vooral de kleuren zijn veel minder fel en veel meer trendy geworden: een bucket hat wit bijvoorbeeld, zwarte hoed of bucket hat, bruin, beige of pastel.

Kortom, een vissershoed dames kan worden afgestemd op alle soorten unisex outfits. Qua merken kun je rekenen op Flexfit of Barts om slechts enkele van de meest populaire merken uit onze collectie te noemen. Wat dacht je van de Obey bucket hat, Stetson, New Era of de beroemde vissershoed van Kangol? In alle seizoenen zal je plezier hebben in het dragen van je vissershoedje dames! Alleen op de allerkoudste dagen zal je je vissershoed moeten vervangen door een warme damesmuts van wol.

Ontdek ook onze vissershoed heren- en kids bucket hats in onze online hoedshop. En kijk ook eens in onze sale shop, daar vind je je favoriete bucket hat goedkoop!

Dubbelcheck bij het plaatsen van je bestelling wel even de juiste maat van je bucket hat! Je wilt natuurlijk wel de juiste bucket hat kopen. En is de totale prijs van je order meer dan 75 euro? Dan is verzending gratis!