Zomer muts

Zomermutsen

Het klinkt misschien raar om een muts in de zomer te dragen maar aangezien er geen regels bestaan voor het dragen van een muts, is niks mis mee om een dunne beanie of dunne katoenen muts te dragen in het zomer seizoen. Een beanie muts is gemaakt van licht materiaal en is gemakkelijk te dragen, zelfs als de zon schijnt. Ruil je gebreide muts voor de winter dus in voor een katoenen beanie, de perfecte zomermuts!   Lees verder
Shop Dunne Beanie als Zomermuts - Bestel Zomer Muts Online - Headict
6 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 34,00 - € 85,00



De zomermuts: houd het licht en luchtig


De beanie voor zomer verschilt van de traditionele gebreide winter mutsen met pompons of fleece voering door het lichte katoen wat voldoende is om je op te warmen als de temperatuur in de zomermaanden iets daalt. Het is een lichtgewicht muts die gemakkelijk te dragen en op te bergen is. Zomermutsen dames en heren kunnen ook prima gecombineerd worden met fleurige zomerse prints. Kies voor een zomermuts in een egale kleur, bijvoorbeeld beige, grijs of wit. Houdt het liever wel licht, een zwarte muts is niet zo geschikt voor de zomer.


Wat is een beanie?

Een beanie is een dunne muts oftewel een unisex zomer muts voor dames en heren. Het verschil zit hem in de materiaalsoort: in tegenstelling tot een winterse muts die vaak gemaakt zijn van wol, is een beanie licht, ademend en koel. De vorm is vergelijkbaar met een helmmuts maar een zomer beanie is een mode accessoire terwijl de helmmuts zomer alleen maar praktisch is. Vergelijk de verschillende kleuren en modellen stijlvolle, dunne mutsen hier in onze hoedshop. Voor een eenvoudige dockers stijl kies je voor een kort model beanie muts dames of heren, of eentje met eenvoudige revers en in trendy kleuren. Wie lang haar heeft of een beetje ruimte wil, kiest voor een oversized ladies beanie die op de bovenkant van je hoofd kan worden gedragen en die je met of zonder plooien kunt vinden. Met deze zeer casual stijl, is de katoenen muts voor dames en heren perfect om een zomerse outfit mee te accentueren.

zie ook :



Een dunne beanie in Urban stijl

De zomermuts wordt vooral gewaardeerd door mannen en vrouwen van elke leeftijd die graag de door hun eigen stijl bepalen. De rebellen zijn dan ook allemaal dankbaar voor de zomermuts die een perfecte hipster touch geeft aan de iets warmere en meer uitgebreide outfits van de zomeravonden die op het terras worden doorgebracht. Wil je wel eens iets anders dan een pet, cap of hoed? Met zijn minimalistische trend is de dunne muts zeker de moeite waard!