Selectie weed

Cannabis en Weed caps

Wees trendy en doe je look eer aan, door onze weed pet en cannabis petten te ontdekken, die zijn te ontdekken onder onze Weed categorie. Je vindt er ook trendy mutsen met een wietpatroon, perfecte accessoires voor een echte straatstijl om zonder compromis te dragen. Lees verder
3 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 22,00 - € 30,00

De Cannabis pet, het straataccessoire bij uitstek

Het gebruik van cannabiskruid heeft een lange geschiedenis in de modewereld. Het motief met wietblaadjes werd al jaren geleden gebruikt om verschillende kledingstukken en accessoires te versieren. Het was vooral in de late jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw dat het gebruik van cannabiskruid werd geïntroduceerd in de wereld van de mainstream kleding, met name door de hippiebeweging: die werden vertegenwoordigd door dhet gebruik ervan tijdens de Woodstock jaren. Het symbool is onveranderd gebleven, en zelfs vandaag de dag nog steeds te vinden in een groot aantal modellen, op hoeden en petten, om nog maar te zwijgen van de T-shirts of truien die ter aanvulling kunnen worden gedragen. Headict biedt u een ruime keuze aan wiet petten, met modellen in verschillende vormen zodat iedereen zijn eigen stijl kan vinden.

De cannabis pet: zowel streetwear als humor

Het gebruik van het cannabisblad als motief is vandaag de dag in de eerste plaats gerelateerd aan de wereld van de hiphop, die net als de hippie-trend een zekere vrijheid in gedrag uitstraalt, wat verklaart waarom dit type cannabis cap vaak in streetwear-looks te vinden is. Naast de provocatie is er ook een humoristische roeping om dit soort accessoires te dragen, voor de joviale kant van deze plant. Hierdoor kunnen we met regels spelen door een trendy plantjesmuts als accessoire te dragen.

Modellen van alle types die bij alle stijlen passen

Bij Headict kun je verschillende modellen wiet petten vinden, met een uniek patroon op de voorkant, of een print met kleine patronen, gerangschikt over het hele model. En wat de vormen betreft, heeft u wederom een maximale keuze, vooral bij modellen zoals New Era of Snapback caps, of 5-panel caps bijvoorbeeld, zodat u echt het model kunt vinden dat bij u past.

Voor de winter vind je ook verschillende modellen wiet caps, de ene nog leuker en trendy dan de andere, zodat je je tegelijkertijd warm en stijlvol kunt houden.

De beste keuze aan cannabismutsen en petten

Cayler en Sons of The Official behoren tot de merken die dit soort wiet petten en mutsen aanbieden, die bekend staan om de kwaliteit van hun producten, maar ook om hun modellen die altijd in de trend zijn, waar we nooit moe van worden, en die zich seizoen na seizoen weten te vernieuwen voor ons grootste plezier.