Chicago Bears

Chicago Bears Cap

Sla je slag in de NFL met de beroemde club uit Illinois in de Division Nord met deze cap van de Chicago Bears. Lees verder
1 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 23,00 - € 24,00

Het honderdjarige team uit Illinois

De Chicago Bears, een franchise die in 1919 in Decatur in het noorden van de Verenigde Staten werd opgericht, verwelkomen al meer dan 40 jaar hun fans en toeschouwers aan de oevers van Lake Michigan op Soldier Field. De Chicago Bears zijn een historisch team in de geschiedenis van de NFL en hebben zelfs vele jaren het kampioenschap gedomineerd bij de start, omdat geen enkel ander team ze meer dan eens in 6 jaar kon verslaan! Hun beruchte rivaliteit met de Green Bay Packers dateert uit die tijd, waardoor het een van de oudste conflicten in de Amerikaanse sportgeschiedenis is. Ondanks hun overweldigende kracht hebben de Bears slechts twee keer de Super Bowl finale bereikt, waaronder een overwinning in 1986 tegen de New England Patriots.

Een Chicago Bears pet: Amerikaanse voetbal uit de kou

American football is een sport die weinig bekend is in Nederland, behalve bij de amateurs van de Amerikaanse levensstijl en degenen die zich herkennen in de stijl en de kleuren van de kleding en uitrusting van de sporters die uit het huis van Oncle Sam komen. Om naar het spel te gaan en voor alle andere gelegenheden, zal een Chicago Bears pet je meest trouwe accessoire zijn die je zal willen dragen met al je outfits! Met een vintage look en een indrukwekkend geschiedenislogo is de Bears cap erg Amerikaans! Je hoeft er niet ingewikkeld uit te zien als je een Chicago Bears pet kunt hebben!